a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwoweTo niech się dzieli raz na miesiąc tu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwoweTo niech się dzieli raz na miesiąc tu.
Znam to, miałam prenatalne zaledwie wczoraj (USG, na wyniki z pappą muszę jeszcze poczekać). Trzymam kciukigratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Odwal się od moich dzieci. Nic ci do tego. Takie teksty możesz sobie w zeszycie zapisać.a co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
żeby Twoje nie było tak złośliwea co Ty moderatorem jesteś trochę luzu bo dziecko będziesz miała nerwowe
Ja jestem po prenatalnych, wszystko wyszło spoko, następna wizyta na połówkowe w maju a mnie już korci żeby się zapisać na dodatkowe badaniegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
trzymam kciuki! będzie dobrze, ja miałam prenatalne w piątek als czekam jeszcze na niftygratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!gratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Ja też jeszcze nie miałam i bardzo się denerwuję. Chyba ostatnio taki stres czułam na pierwszej wizycie kiedy lekarz potwierdzał czy pęcherzyk jest w macicy i że to nie kolejna pozamaciczna. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzegratuluje, i zazdroszczę. Ja mam prenatalne w czwartek i strasznie się denerwuje... tak bym chciała, żeby wszystko było dobrze
Będzie dobrze, zobaczysz! To moja też pierwsza ciąża i mega sie stresowałam prenatalnymi. Wszystkie czarne myśli sie tłoczyły w głowie - ale jak tylko zobaczyłam skaczącą istotke na monitorze to aż dech zaparło ♥ Zobaczysz jakie to cudowne uczucie zobaczyć maleństwo skaczące pod Twoim sercem. Będzie radosne, zdrowe maleńśtwo na ekranie, zobaczysz!
koleżanka widzę leczy kompleksy na forum i sieje straszny bajzel wśród użytkowniczek.Bez sensu czemu nie mogą Was przyjąć jeżeli macie termin na październikkto robi te podziały???