kociamama.
Moderator
A jaka konkretnie zamowilas?Szukam i nie mogę się doszukać... Któraś z Was poleciła mi poduchę do spania w kształcie U... Dziękuję!![]()
Bo sama stoje przed wyborem i tak zwlekam juz kolejny tydzien a brzuch goni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jaka konkretnie zamowilas?Szukam i nie mogę się doszukać... Któraś z Was poleciła mi poduchę do spania w kształcie U... Dziękuję!![]()
Ja polecam tą jak coś, trochę droga na tle innych, ale uważam, że jest warta tej ceny. Myślę że po ciąży dalej będę na niej spalaA jaka konkretnie zamowilas?
Bo sama stoje przed wyborem i tak zwlekam juz kolejny tydzien a brzuch goni![]()
SuperMami w kształcie U. NienajtańszaA jaka konkretnie zamowilas?
Bo sama stoje przed wyborem i tak zwlekam juz kolejny tydzien a brzuch goni![]()
Też patrzyłam, ale właśnie tutaj na forum ktoś pisał, że jak jesteś z tych co muszą zmieniać często pozycję z boku na bok to łatwiej sie przełożyć w U. Jak jest u Ciebie?Ja polecam tą jak coś, trochę droga na tle innych, ale uważam, że jest warta tej ceny. Myślę że po ciąży dalej będę na niej spaladużym plusem jest ściągana poszewka <3
Ja bardzo często zmieniam pozycje raz na jeden bok raz na drugi, a i zdarza mi się na plecach. Nie ma problemu z obracaniem się, w każdej z tych pozycji jest mi bardzo wygodnie <3Też patrzyłam, ale właśnie tutaj na forum ktoś pisał, że jak jesteś z tych co muszą zmieniać często pozycję z boku na bok to łatwiej sie przełożyć w U. Jak jest u Ciebie?
I jak wyniki? Coś poradzili? Szukam najpierw wzrokowo obszarów bez dużych naczyń i tam łapię, wkluwam się w bledsze miejsceA jak wybierasz to miejsce?? Jasniejsze/pod światło sprawdzasz?? Może tez musze więcej czasu na to poświęcićnapisałam do mojego lekarza, kazał uciskac 5 min a jak nie pomoże to jechać na sor i zrobić badania krzepliwosci krwi. Tak też zrobiłam, czekam na wyniki badań
ale przynajmniej miałam usg i widziałam się z Julkiem
będzie mi łatwiej wytrwać do mojej wizyty 1 czerwca ;p
Hej, ja bioreDziewczyny, która tutaj przyjmuje heparyne??dziś zrobiłam zastrzyk (robię w uda) i za cholerke nie chce mi przestać krew lecieć, aż tak to chyba pierwszy raz (zastrzyk robiłam o 9 a leci dalej :/) i nie wiem czy pisać do swojego lekarza czy się jeszcze wstrzymać. Było tak u którejś ?
![]()
Wyniki wyszły wszystkie dobrze, miejsce po pobraniu krwi w ogóle nie krwawiło więc to był dobry objaw, stwierdzili że musiałam wbić się w żyłę, zrobili bardzo mocny opatrunek i rano już nie leciałaI jak wyniki? Coś poradzili? Szukam najpierw wzrokowo obszarów bez dużych naczyń i tam łapię, wkluwam się w bledsze miejsce
Tak, u mnie też te sińce są spore :/ ale nie zawsze, czasem mam taką serię wkłuć ze nie ma nawet śladu a czasem siniory na pół uda xD ale plus jest taki, że dużo szybciej się wchłaniają na udzie niż na brzuchuHej, ja bioreraz miałam taką sytuację, ale mocno ucisnelam przez kilka minut i minęło
za to mam problemy z dużymi sińcami po zastrzykach, czyli krew leci ale podskórnie...
to chyba przerzucę się na udoTak, u mnie też te sińce są spore :/ ale nie zawsze, czasem mam taką serię wkłuć ze nie ma nawet śladu a czasem siniory na pół uda xD ale plus jest taki, że dużo szybciej się wchłaniają na udzie niż na brzuchu![]()