• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

To mi mąż wczoraj powiedział że jestem dla niego niemiła i jest mu z tego powodu bardzo przykro, ale chyba nie jest zły bo na kolację zrobił moje ulubione jedzenie żeby poprawić mi humor...
o jaki kochany. Bo oni mają nas dość a z drugiej strony wiedzą dlaczego tak mamy i podświadomie się cieszą z tego stanu. 🙈😀 dla mnie to jest hit jak się smaki w ciąży zmieniają. Ja kawosz, który codziennie zaczynał dzień kawą i ciastkiem czekoladowym mam wstręt ! Mąż nie uwierzy, że odrzuca mnie od czekoladowych ciasteczek. 😂 jedyne na co mam ochotę to biszkopty i herbata owocowa.

reklama
Dziewczyny, a jakie macie zdanie o prowadzeniu ciąży w placówkach typu Luxmed, Medicover i inne? To moja pierwsza ciąża i chciałabym dobrze trafić. Z tego co widzę to dostępność lekarzy i badań jest całkiem przyzwoita.

reklama
Dziewczyny, a jakie macie zdanie o prowadzeniu ciąży w placówkach typu Luxmed, Medicover i inne? To moja pierwsza ciąża i chciałabym dobrze trafić. Z tego co widzę to dostępność lekarzy i badań jest całkiem przyzwoita.
Szczerze mówiąc to jest dramat przynajmniej w enel-med i POLMED w Warszawie. Jak jest sensowny lekarz to dostanie się do niego graniczy z cudem. Faktycznie żeby dostać się od razu nie ma problemu no tylko wtedy chodzisz po różnych lekarzach i też niezbyt sensownych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry