Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdzie w Krakowie idziesz na prenatalne? Podobno najlepiej w dobreusg, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn z KrakowaMieszkam w Krakowie
Cudowna wiadomośćJa polecam preglife
Jest serduszko po dzisiejszej wizycie![]()
Gdzie w Krakowie idziesz na prenatalne? Podobno najlepiej w dobreusg, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn z Krakowa![]()
ja tak samo robię. Wszystkie te badania z krwi, bo są mega drogie prywatnieSkąd jesteś? Ja w lux med wykonuje tylko i wyłącznie badania żeby mieć darmowe
Jest tego bardzo dużo, ale smak ma strasznyCudowna wiadomośćDzisiaj możesz świętować (oczywiście bezalkoholowo).
PS. Nie żebym namawiała ale wiecie że jest szampan bezalkoholowy. Dostałam od szwagierki gdy powiedziałam o ciąży![]()
Weszłam tą stronę dobreusg i termin na lipiec, będę dzwonić bo widzę że są najlepiej polecani na spottedJeszcze nie wiem, więc też chętnie poznam opinie![]()
W takim razie daj znać jak będziesz po, bo na pewno wcześniej już jaDziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami![]()