crainte
Fanka BB :)
A Gabrysia fajne, bo Gabriela oficjalnie, a imprezowo GabiU nas na ten moment jest Gabrysiai mam nadzieję że się nie zmieni. W piątek idę na usg połówkowe to zobaczymy czy się potwierdzi dziewczynka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Gabrysia fajne, bo Gabriela oficjalnie, a imprezowo GabiU nas na ten moment jest Gabrysiai mam nadzieję że się nie zmieni. W piątek idę na usg połówkowe to zobaczymy czy się potwierdzi dziewczynka.
Ulka moja siostrzenicaJa dla.dziewczynki mialam Urszula, ale trzeba szukać dla chłopaka![]()
Jagna superMi się Jagna podobaAle narzeczonemu średnio
Myślimy tez o Alicji ale w bliskiej rodzinie mam Alę. Mnie dziś brzuch strasznie ciągnie, nie mogłam się wyprostować i paracetamol wjechał. Pracujecie jeszcze dziewczyny?
Hehe, u mnie to samo. Też myślałam o Jagnie, ale mój Luby totalnie protestujeMi się Jagna podobaAle narzeczonemu średnio
Myślimy tez o Alicji ale w bliskiej rodzinie mam Alę. Mnie dziś brzuch strasznie ciągnie, nie mogłam się wyprostować i paracetamol wjechał. Pracujecie jeszcze dziewczyny?
Aż zaczęłam rozważać Gabriela dla.chłopca, ale to już niento samo...A Gabrysia fajne, bo Gabriela oficjalnie, a imprezowo Gabi![]()
U mnie jak by był chłopczyk to albo Maksymilian albo MikołajAż zaczęłam rozważać Gabriela dla.chłopca, ale to już niento samo...![]()
Plamienia ustały, biorę nadal ten duphaston i magnez,ale zostało mi go na 6dni i nie powiedział jak mam odstawiać. Jutro oddam mocz na dwa sposoby jedno jak zawsze a drugie z tym zatkaniem dojścia z pochwy. Zobaczymy co wyjdzie.@JM* A jak Ty się czujesz z tymi plamieniami i skurczami? Wizytujesz albo robisz badania w tym tygodniu?
Kupiłam ten znaleziony wózek używany, mam już temat z głowy. Musze jeszcze w tym miesiącu spotkać się ze znajomymi po odbiór rzeczy po moim dziecku (oni chcą żeby im zwolnić miejsce) i na chwilę zostawię sprawy wyprawkowe.
ja bym oddała na jeden sposób, ten bardziej higienicznyPlamienia ustały, biorę nadal ten duphaston i magnez,ale zostało mi go na 6dni i nie powiedział jak mam odstawiać. Jutro oddam mocz na dwa sposoby jedno jak zawsze a drugie z tym zatkaniem dojścia z pochwy. Zobaczymy co wyjdzie.