Koniczynka93
Fanka BB :)
U mnie wczoraj też mega upał i dziś to samo... Pod wieczór już mnie głowa bolała od tego ciepła.. I oczy takie zmęczone
powstrzymalam się przed wzięciem paracetamolu na ból. Na szczęście dziś od rana jest ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki!Nie denerwuj się wszystko będzie dobrze <3 to już jutro, ciesz się że tak nie dużo Ci zostałoi będzie z głowy
) Ty przynajmniej masz wytłumaczenie, ja od paru dni też jestem jakas taka rozdrażniona, chodzę i warczę na wszystko xD i nie mogę nad tym zapanować serioooo
ja nawet dawałam radę, brzuchem siadłam w cieniu, chciałam trochę opalić nogi i chyba przesadziłam, bo mam czerwone kolanaA jak samopoczucie podczas wczorajszego upału? W moich stronach bylo 37'C. Myślałam, że zadzwonię do każdego, kto mi mówił, że fajnie być w ciąży wiosna-lato i powiem mu, co o nim myślę. I pewnie nawet bym to zrobiła, ale sił starczało tylko na picie wody...![]()
ja mam jutro o tej samej godzinie, dawaj znać!Dzięki!Usg o 16:20, odliczam juz z zegarkiem w reku
Mam nadzieje, ze te moje humorki to przez stres i po wizycie mi odpuszcza bo jak nie to wspolczuje mojemu mezowi, wczoraj juz sama nie moglam ze soba wytrzymac![]()
Pierwsza ciąże miałam zima wiosna, a teraz tylko słyszę o bosche całe lato będziesz chodzić w ten uplał..A jak samopoczucie podczas wczorajszego upału? W moich stronach bylo 37'C. Myślałam, że zadzwonię do każdego, kto mi mówił, że fajnie być w ciąży wiosna-lato i powiem mu, co o nim myślę. I pewnie nawet bym to zrobiła, ale sił starczało tylko na picie wody...![]()
Ja się raz opalałam ale brzuch zakrywałam ,szybko się opalam bez ciąży a w ciąży jeszcze szybciej to idzie. Więc opalona już jestem a brzuchol biały.O wlasnie! @kaha216 dobrze, ze mi przypomnialas
Jakie macie podejscie do slonca w ciazy?
Ja mimo, ze jestem biala jak sciana i bardzo latwo jest mi sie poparzyc to zawsze w lato chociaz na troche wystawialam sie na slonce, zeby wypalic pryszcze na twarzy, od razu ta twarz wygladala lepiej i cale lato nie musialam sie malowac. W ciazy ciagle mam problemy z cera, jak nie zaskorniki zamkniete na policzkach to co chwile wyskakuja jakies wulkany. Smaruje twarz filtrami(musialam zajsc w ciaze, zeby zaczac ich uzywac)staram sie unikac slonca ale jak to jest? Mozna sie troche poopalac czy raczej jest to niewskazane?