No mnie dziś w szkole rodzenia poprawiono, bo mam 22t1d i powiedziałam w zaokrągleniu, że to 22tc, a Pani do mnie, że 23tcMoja zawsze pisze 24+4, ale inni jak mówiłam który to pisali 24 z pominięciem dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No mnie dziś w szkole rodzenia poprawiono, bo mam 22t1d i powiedziałam w zaokrągleniu, że to 22tc, a Pani do mnie, że 23tcMoja zawsze pisze 24+4, ale inni jak mówiłam który to pisali 24 z pominięciem dni.
ja jestem w trzeciej ciąży, dzieci co 2 lata i widzę, że ludzie mają dylemat czy gratulować czy współczućU mnie z racji przerwy to pytania czy to wpadka czy chcieliśmy w tych czasach dzieckboże od nowa to drugi jedynak będzie ..itd itp
U mnie jest 26+3 to w karcie pisze 27tyg i tak co wizytę do przodu zaokrąglająMoja zawsze pisze 24+4, ale inni jak mówiłam który to pisali 24 z pominięciem dni.
a to co lekarz to inaczejU mnie jest 26+3 to w karcie pisze 27tyg i tak co wizytę do przodu zaokrąglają
A od państwa to od roku jest to dofinansowanie?Byłam w najbliższym żłobku dowiedzieć się co i jak. Nie jest wesoło. Żłobek prywatny, w mojej dzielnicy nie ma żadnego panstwowego. Koszt to 1200zl na dziecko + około 200zl jedzenie. Czyli przy naszej dwójce 2800... No i oczywiście nie ma pewności, że dzieci zostaną przyjęte, bo żłobki są strasznie oblegane
W sumie tysiąc by odpadł z tym dofinansowaniem ,zależy jeszcze jaką formę byś wybrała czy 500czy tysiąc to coś by odpadlo , nie wiem ile zarabiasz czy opłaca Ci się wracać czy np iść na wychowawczy po 400zl na dziecko jak dochód by nie przekraczał. Kolosalna kwota za żłobek jak ktoś dobrze zarabia to co innego, u nas jest chyba ok tysiaka ale zanim się donosi i odchowa to dupa wie pewnie będzie jeszcze więcej.Pampersy swoje mleko swoje a wiadomo w tych żłobkach mam znajomą i trochę tak nie jest kolorowo z tym co dasz nie zawsze jest tylko dla Twojego dziecka..A od państwa to od roku jest to dofinansowanie?