• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią 🤔
Oni w standardzie mają że od 30tc robią ktg. Na pewno będę dodatkowo za nie płacić... Ja mam jeszcze tę cukrzycę ciążowa i 2 porody przedwczesne, więc w sumie mnie to nie dziwi, chyba nawet bezpieczniej będę się czuła.

Oczy zaczęły mi się psuć w 2021. Być może po covidzie a może że starości (mam jeszcze jedna spiskowa teorie) ;) Po porodach było OK. W marcu zrobiłam laseroterapię, żeby zabezpieczyć siatkówkę. Ale od tego czasu niestety doszły mi nowe objawy. W sierpniu mam wizytę ws kwalifikacji do SN. Prawdopodobnie pójdę do 2 lekarzy po opinie.

reklama
@aspekt po tym besin czułaś się senna ? Nie wiem czy taka pogoda czy po tabletce mnie dziś tak skosiło.
Senna na pewno nie. Ale ja lecę na progesteronie od 7tc i ten Besins to nic mi nie zmienił w dawce tylko że był doustny a nie dopochwowy. Czytałam raczej o płaczliwości i niestabilności emocjonalnej, ale mnie to chyba jakoś nie dopadło. Za to na duphastonie mam zawsze jazdy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry