• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować

Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować
A który masz tydzień ? Moze się dupa odwróciła jak nie czujesz bo uderza w plecy.

zjedz coś słodkiego czy nawet herbatę z cukrem, i połóż się i rozluźnnij, jeśli dalej nie będzie się ruszać to chyba warto podjechać i sprawdzić. Ale skoro ruszała się w nocy, to pewnie będzie ok ;) u mnie charakter ruchów już się zmienia, czuję, że już się ustawiła w osi (mam nadzieję, że głową do dołu, dziś się dowiem) i czuję teraz głównie przepychanie góra-dół, ruchy nie są już tak spektakularne, chociaż bywają mocne i bolesne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry