aspekt
Fanka BB :)
W askotach jest sporo, ale chyba nie mają z niższej półki cenowej.Pytanie do dziewczyn z Wrocławia i okolic. Gdzie jest największy wybór wózków dziecięcych, tak aby sobie pooglądać na żywo?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W askotach jest sporo, ale chyba nie mają z niższej półki cenowej.Pytanie do dziewczyn z Wrocławia i okolic. Gdzie jest największy wybór wózków dziecięcych, tak aby sobie pooglądać na żywo?
A sama grillowalas sobie oscypka? Czy taki kupiony od "górala" co leży od 8h na słońcu i jest 10 raz podgrzewany?Kurcze a u mnie dziś na odwrót, nie zaparcia a rozwolnienie od rana. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wczoraj jadłam oscypki, co prawda ugrillowabe mocno... ale teraz się zastanawiam...że jakaś listerioza / salmonella czy coś jeszcze innego...
Sama grillowałam w piekarniku siedział na 180 stopni i aż się rozpuścił. Dostałam go od ciotki, z jakiegoś super gospodarstwa agro z Zakopca. Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok bo gorączki ani innych objawów brak.A sama grillowalas sobie oscypka? Czy taki kupiony od "górala" co leży od 8h na słońcu i jest 10 raz podgrzewany?
To powinno być dobrze, temperatura wysoka więc wybiła wszystko co mogło zaszkodzić.Sama grillowałam w piekarniku siedział na 180 stopni i aż się rozpuścił. Dostałam go od ciotki, z jakiegoś super gospodarstwa agro z Zakopca. Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok bo gorączki ani innych objawów brak.
A organizm mógł zareagować przykładowo na ilość tłuszczuTo powinno być dobrze, temperatura wysoka więc wybiła wszystko co mogło zaszkodzić.
Mnie zaś skurcze brały u góry brzucha na chęć wyproznienia parę godzin a że strach mam teraz to dopiero teraz jakoś się udało.Juz przez myśl mi przyszedł wczesny poród ale wmawiałam że to jednak zastój się tam zrobił.A brzuch Cię nie boli ?zależy ile tych oscypków zjadłaś, jak takie roztopione już to załadek mogły podrażnić.Kurcze a u mnie dziś na odwrót, nie zaparcia a rozwolnienie od rana. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wczoraj jadłam oscypki, co prawda ugrillowabe mocno... ale teraz się zastanawiam...że jakaś listerioza / salmonella czy coś jeszcze innego...