Magdalenams
Fanka BB :)
O kochana gdzie tam do wyboruMy jesteśmy leniwi, z wyborem imienia czekamy aż coś będzie wiadomo na temat płci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kochana gdzie tam do wyboruMy jesteśmy leniwi, z wyborem imienia czekamy aż coś będzie wiadomo na temat płci![]()
My jesteśmy leniwi, z wyborem imienia czekamy aż coś będzie wiadomo na temat płci![]()
Mam to samo, spróbuję dziś, też mam dawkę dziecięca, mój Staś ma nawracające zapalenie krtani, bez sterydu ani ruszJa miałam akurat dziecięcą dawkę 0,25 i taki ej używałam, chociaz jak było kiepsko, to i wziewki jeszcze do tego. Mnie też ten kaszel wymęczył, teraz mnie te żebra bolą po chorobie, no nie pamiętam kiedy ostatnio byłam aż tak chora
mi też się strasznie podoba Lena ale mężowi wogóleNam się bardzo podoba Lena ale bardzo dużo Len w rodzinie już jest więc wykluczamy ten wybór![]()
To może Milena, Marlena albo Magdalenami też się strasznie podoba Lena ale mężowi wogóle![]()
mam w domu Helene tak w sumie już moge skracaćTo może Milena, Marlena albo Magdalenabędziesz mogła skracać do Lena
![]()
to na szybko się coś wymyśli w razie niespodziankiJak nie robisz nifty to lepiej mieć dwie opcje przygotowane, bo już nie raz były niespodzianki przy porodzie![]()
Witam chciałam się przywitać
Jestem nowa termin 18 października, trzecia ciąża. W domu córka 6 lat, syn 20 miesięcy.
Po raz drugi cukrzyca ciążowa praktycznie od początku ciąży.