kociamama.
Moderator
Dziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu mojeDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?![]()
U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu mojei dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października
mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon
U nas będzie IgaDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?![]()
U nas z mezem ta sama sytuacja, mamy zupelnie inny gust imiennyU mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu mojei dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października
mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon
Naprawdę polecam! Ciężko mi było się przestawic, ale jest niebo lepiej. Polecam boczna zewnetrzna/ przednia część ud najwygodniej i najwięcej skórki do złapaniato chyba przerzucę się na udo![]()
U nas Julek <3 tu byliśmy zgodni od początku, a jak jeszcze nie znaliśmy płci i podchodziliśmy do imienia dla dziewczynki to za grosz zgodnosci, i dobrze ze bedzie chlop bo nie wiem czy doszlibysmy do porozumienia xDDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?![]()
Połowkowe przede mną, ale wiem, że będę miała badane.Czy ktoś już jest po połówkowych? Czy mialyscie badane przepływy w łożysku i u dziecka? Głowę dam sobie uciąć, że w poprzednich ciążach mi badali na połówkowych.