Anulka4247
Fanka BB :)
U mnie będzie  Szymon

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
OlaDziewczyny a ja tak z innej beczki, macie juz wybrane imiona dla Waszych malenstw?

Czytałam po żelazie to czarny stolec jest ale po b12 nic nie piszą .. jeszcze doczytałam że po prenatalu też jakieś dziewczyny miały ale w sumie nie napisane było że po Duo
 Czytałam po żelazie to czarny stolec jest ale po b12 nic nie piszą .. jeszcze doczytałam że po prenatalu też jakieś dziewczyny miały ale w sumie nie napisane było że po DuoZ pochwy zaś ..Ja mam czarne na maksa, ale biorę żelazo i wiem, że to od tegokrew z odbytu? czy z pochwy?
Nie wiem czy to żyłki jakieś pękają,Z pochwy zaś ..
No po tej godzinie od tego do muszli wleciało teraz piję dużo i chodzę siku i do muszli nie leci ale na papierze nadal żywa jak się podcieramwiem, że przy zatwardzeniach mogą pojawiać się plamienia, na początku ciąży miałam mega problem z załatwianiem i moja ginekolog mnie przestrzegała, że moga sie pojawić... nie jest tego dużo?
miałaś tak kiedyś już? w sensie w takiej ilości?Nie wiem czy to żyłki jakieś pękają,
No po tej godzinie od tego do muszli wleciało teraz piję dużo i chodzę siku i do muszli nie leci ale na papierze nadal żywa jak się podcieram
Miałam już parę razy ale nie parlam wtedy i nie wiadomo od czego i co się dzieje. Teraz trochę dłużej się utrzymuje bo z reguły juz ciemniały.miałaś tak kiedyś już? w sensie w takiej ilości?