reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja to sie chociaz dzieki temu upewnilam, ze my serio malo cukru uzywamy bo nawet nie zauwazylam, ze w sklepach niby takie problemy z dostepnoscia sa😅
 
Ja to sie chociaz dzieki temu upewnilam, ze my serio malo cukru uzywamy bo nawet nie zauwazylam, ze w sklepach niby takie problemy z dostepnoscia sa😅
My też dużo nie, i jak się już kończył tak czatuje żeby gdzieś dostać a tu nawet z takimi cenami półki puste
 

Załączniki

  • IMG_20220722_105101.jpg
    IMG_20220722_105101.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 62
Ja to sie chociaz dzieki temu upewnilam, ze my serio malo cukru uzywamy bo nawet nie zauwazylam, ze w sklepach niby takie problemy z dostepnoscia sa😅
Ja też nie zauważyłam, dopiero teściowa zadzwoniła do mojego męża czy mamy kupiony cukier :D powiedział, że nie bo nie używamy. A okazało się, że mamy jeden worek pełny w szafce na dnie to nawet jak jakieś ciasto wpadnie po drodze czy coś to przeżyjemy ten szał na jednym worku. A obstawiam, że ze 3-4 tygodnie cukier będzie wszędzie na półkach. Nie wydaje wam się, że to chwyt marketingowy, własnie wtedy gdy ludzie robią przetwory nagle brakuje cukru? Za chwilkę będzie we wszystkich sklepach 10/15% drożej
 
Ja też nie zauważyłam, dopiero teściowa zadzwoniła do mojego męża czy mamy kupiony cukier :D powiedział, że nie bo nie używamy. A okazało się, że mamy jeden worek pełny w szafce na dnie to nawet jak jakieś ciasto wpadnie po drodze czy coś to przeżyjemy ten szał na jednym worku. A obstawiam, że ze 3-4 tygodnie cukier będzie wszędzie na półkach. Nie wydaje wam się, że to chwyt marketingowy, własnie wtedy gdy ludzie robią przetwory nagle brakuje cukru? Za chwilkę będzie we wszystkich sklepach 10/15% drożej
Akcja, jak co roku o tej porze roku...
 
reklama
Do góry