reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja się zebrać nie mogę do prania ubranek, myślę że za wcześnie i tak przekładam i przekładam, prasować nienawidzę ,ale małe to w miarę szybko idą.
Ja też jeszcze nie piorę, mam zamiar dokupić ciuszków jakiś jeszcze w sierpniu i wtedy będę segregować kolorami i prać 😉 żeby na dwa razy się nie rozkładać z tym. W sierpniu już musze to zrobić i kupić wszystkie brakując rzeczy.. Największy zakup zrobiony - Wózek i fotelik samochodowy.

Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..

Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem😁 I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy?😁 Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.

Ja mam też takie małe turystyczne, ale mnie przerasta prasowanie w ogóle, więc mała to dla mnie pomoc że stopa jest mini ;)

Chyba mam infekcje albo odparzenie. Z moczu bakterie ani leukocyty nie wyszły, upławów itp brak. Czuje to tylko przy dotyku przy podmywaniu, jest mocno czerwone. Spałam przez ostatni tydzień z dziećmi w pokoju, więc zakladalam majtki i może się zakisilo :(
ja sobie kupiłam żel do smarowania ProVag, mega polecam na takie letnie przypadłości 😊 można w ciąży

50 to mam trzy sztuki bodziaków z długim rękawem😁 I więcej nie chcę. Będzie jakaś tragedia, jak do tego ubiorę lekko za duże śpiochy?😁 Poza tym widzę po praniu, że kilka 56 lekko zmieniło rozmiar.
Ja trochę mam, bo dostałam od koleżanki, której córeczką urodziła się długości 52cm i mówiła, że 50 najlepiej na niej leżały. Do bliźniat raczej będę potrzebowała trochę 50, bo one rodzą się zwykle mniejsze, ale na Waszym miejscu chyba nie szalalabym z 50.

moim zdaniem 50 nie wchodzą do standardowej wyprawki. Jak miałam dzieci z masą 2500 to też dokupilam tylko ze 2 pajace na rozmiar 50 a tak używałam 56 i ewentualnie pezytrzymywalam skarpetkami. Prawdę mówiąc, dużo polskich 56 i niektóre z Pepco były takich rozmiarów jak 50 ze Smyka.

@kaha216 dzięki, mam ten żel

reklama
50 wogole nie mam, na 56mam mało. W razie gdyby coś się działo wcześniej to ktoś by mi dokupił.Corka urodziła się 56cm. Zobaczymy jak młody. Nie powiedziane że bliźniaki będą małe hehe w twoim przypadku akurat rosnąl jak pojedyncze 😁

Do góry