reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2022

Jak tam wasze brzuchy??? Ja już nic tam na dole nie widzę 😂😂😂
Właśnie wyszłam od gin i szyjka piękna zamknięta uformowana ale za to mała „lekko podparta”
Mam włączyć oszczędny tryb życia i się jie przeciążać bo mała nisko .. dzisiaj zaczęłam 33tydzien 🙈

reklama
Zdjęcie się chyba nie dodało

Załączniki

• IMG_4970.jpeg
    IMG_4970.jpeg
    96,6 KB · Wyświetleń: 90
Mnie od jakiegoś tygodnia męczy taki ciągnący ból w pochwie, jak chodzę czy stoję jest okej, najgorzej wstać z pozycji leżącej/siedzącej albo przewrócić się w nocy z boku na bok.. 🤦‍♀️ Któraś z Was tez tak ma?

Mnie też lekko przeraziło, praktycznie codziennie 7 lekcji, pamiętam, że dla mnie to było fizycznie męczące. A jak spakował plecak na jutro to ekhymmm dobrze że mąż go rano odprowadza w drodze do pracy. Ale jak będzie wracał to nie wiem, chyba się przewroci (pomijam już ze ożył mój schiz z zatrzaśniętym plecakiem w drzwiach tramwaju). Może babcie poproszę o odebranie go. Jedzenie musimy jeszcze dopakowac, ale najpierw trzeba kupić/zrobić a on jest niejadek. Właśnie, Twoja córka nie umarła z głodu na kolonii?
Ta biedronka i żabka pod nosem więc przetrwała ,ale ogólnie inne mamy pisały że jedzenie nie było dobre i ich córki też nie zabardzo jadły. Moja że w sportowej ma obiady w szkole za darmo ale zjada może z dwa na tydzień jak jest co lubi.
Nie dostali jeszcze książek ale widzę po przedmiotach że chyba kółka jej doczepie bo prócz plecaka jeszcze treningowa torba,zawsze wożona rzadko autobusem jeździla, a teraz to będzie kiepsko.

Mój z profilu to jest gigant, za to na boki się wcale nie rozchodzi 😉 już mi kilka osób mówiło, że jakbym piłkę miała z przodu 😅 w każdej ciąży tak, niezależnie od płci

Załączniki

• c8398f16-b9fe-4fab-8c33-d6efad93d1d3.jpeg
    c8398f16-b9fe-4fab-8c33-d6efad93d1d3.jpeg
    45,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry