• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Czy Was też tak ciągle mdli? W poprzedniej ciąży z tego co pamiętam to aż takich miłości nie miałam. Wczoraj wieczorem myślałam że pierwszy raz przywitam się z kibelkiem 😏 w poniedziałek miałam wizytę jest zarodek i biję serduszko 😊 jeszcze troszkę slabo biło ale lekarz stwierdził że najprawdopodobniej biję dopiero jeden dzień i się rozkręci.. mam taką wielka nadzieję że będzie dobrze
Mnie od tygodnia strasznie niedobrze. W czwartek zaczęło się ostrym bólem żołądka skończył się w sobotę ale za to zaczęły się wymioty. I totalna niemoc do wszystkiego. Najchętniej poszłabym spać.

Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze

A jak w ogóle liczyć tygodnie od dnia miesiączki ostatniej czy potencjalnego zapłodnienia?
Ostatnia miesiączka jest powiedzmy pewna, a potencjalny dzień zaplodniania już nie. Nawet jeśli był to jeden konkretny
Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze
Czesc, Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry