• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Dziekuje Ci bardzo:* chodzi mi o to, że moja beta hcg jest nieadekwatna do wieku ciazy i tego się boję. Jak bedzie dalej tak przyrastac to bede w 7 tygodniu, a wskazywac bedzie na 8-9 tydzien. Udało mi się przełożyć wizytę u mojej ginekolog na jutro bo do poniedziałku zwariowałabym:)
beta ma niewiele wspólnego z wiekiem ciąży, wszystko zależy kiedy było zapłodnienie, zagnieżdżenie itp. Widełki są tak szerokie, że mają prawie żadne zastosowanie.

I widziałam że rozmawiacie o magnezie, pamiętajcie, że w ciąży bierzemy preparaty dopuszczone do stosowania przez ciężarne. Najlepiej leki, które mają badania. Jeśli chodzi o magnez to można brać magne by zwykle lub forte( podaż magnezu w ciąży to 300-400mg/dobę) lub aspargin. Może są jeszcze jakieś inne, ale te można na 100%

I widziałam że rozmawiacie o magnezie, pamiętajcie, że w ciąży bierzemy preparaty dopuszczone do stosowania przez ciężarne. Najlepiej leki, które mają badania. Jeśli chodzi o magnez to można brać magne by zwykle lub forte( podaż magnezu w ciąży to 300-400mg/dobę) lub aspargin. Może są jeszcze jakieś inne, ale te można na 100%
b6*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry