staramsiebardzo
Fanka BB :)
Naprawdę dzięki dziewczyny za odpowiedziKurcze, chyba musisz wytrzymać i zrobić beta hcg chociaż za kilka dni. Najgorsze jest czekanie ... tylko niewiele można z tym zrobić. Trzymaj się ciepło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Naprawdę dzięki dziewczyny za odpowiedziKurcze, chyba musisz wytrzymać i zrobić beta hcg chociaż za kilka dni. Najgorsze jest czekanie ... tylko niewiele można z tym zrobić. Trzymaj się ciepło
beta ma niewiele wspólnego z wiekiem ciąży, wszystko zależy kiedy było zapłodnienie, zagnieżdżenie itp. Widełki są tak szerokie, że mają prawie żadne zastosowanie.Dziekuje Ci bardzo:* chodzi mi o to, że moja beta hcg jest nieadekwatna do wieku ciazy i tego się boję. Jak bedzie dalej tak przyrastac to bede w 7 tygodniu, a wskazywac bedzie na 8-9 tydzien. Udało mi się przełożyć wizytę u mojej ginekolog na jutro bo do poniedziałku zwariowałabym![]()
b6*I widziałam że rozmawiacie o magnezie, pamiętajcie, że w ciąży bierzemy preparaty dopuszczone do stosowania przez ciężarne. Najlepiej leki, które mają badania. Jeśli chodzi o magnez to można brać magne by zwykle lub forte( podaż magnezu w ciąży to 300-400mg/dobę) lub aspargin. Może są jeszcze jakieś inne, ale te można na 100%
Zrobiłabym betę po 2 dniach. Podejrzewam betę biochemiczną. Wiem jak ciężko się czeka ale niestety nic więcej nie można zrobić.Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze
Bardzo slaby przyrost i spadek proga. Mozliwa biochemiczna ciąża...Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze
Pierwsza ciąża?Dołączam do was z terminem na około 19 października. Wczoraj dwie kreski na dwóch testach, dziś to samo na kolejnych dwóch.![]()
Mam 6 letnią córkę, a około 3 lata temu poroniłam. Więc trzecia.Pierwsza ciąża?
No to trzymam kciukiMam 6 letnią córkę, a około 3 lata temu poroniłam. Więc trzecia.