Calineczka92
Fanka BB :)
Super, to trzymam kciuki za szybki powrót do domu i już spokojnej ciąży, bez takich przebojówja tez niby wiem co i jak, ale nie mogę się już doczekać jutra (jak jutro na usg będzie wszystko dobrze to wychodzę do domu)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, to trzymam kciuki za szybki powrót do domu i już spokojnej ciąży, bez takich przebojówja tez niby wiem co i jak, ale nie mogę się już doczekać jutra (jak jutro na usg będzie wszystko dobrze to wychodzę do domu)
Już niedługoJa jeszcze 5 godzin![]()
Gratulacje! Double troubleJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()
Gratulacje. Nic już nie zrobisz, pozostaje Ci się tylko cieszyćJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()
GratulujeJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()
WowJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()