Piękna Koka
Fanka BB :)
Jestem po wizycie
słyszałam
(zdziwiłam się bo czytałam ze od któregoś tygodnia lekarze dopiero włącza dźwięk ) wg OM mam dziś 7tc 4d ale lekarz mówił ze po wielkości wyglada na 6tc2d 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może jeszcze nadrobi wzrost. Moje dziecko w 6t2d miala 5 mm.Jestem po wizyciesłyszałam
(zdziwiłam się bo czytałam ze od któregoś tygodnia lekarze dopiero włącza dźwięk ) wg OM mam dziś 7tc 4d ale lekarz mówił ze po wielkości wyglada na 6tc2d
![]()
Mnie czasem też jeszcze brzuch boli, czasem jak się poschylam, czasem jak się zdenerwuje, a czasem bez powodu zupełnie.
Jejku jaka jestem zmęczona dzisiaj. Mógłby być już weekend...
Ja mam Preglife i ciaza+Jakie macie aplikacje ciążowe w telefonie?![]()
Ja mam mój kalendarzyk. Miałam wcześniej Clue czy jakoś tak, ale nie przypadła mi do gustu. A ty jakie masz? polecasz jakieś konkretne?Jakie macie aplikacje ciążowe w telefonie?![]()
Ja właśnie od wczoraj zaczęłam mieć popołudniowe mdlosci zaczynają się po południu I tak do wieczoraDziewczyny dorawdźcie mi proszę co robić, bo ja już nie wiemod zeszłego tygodnia mam okropne mdłości, jest mi tak bardzo źle, z rana wymiotuje, praktycznie cały dzień nie jestem w stanie wstać żeby zrobić coś do jedzenia bo mam straszliwe zawroty głowy, więc cały dzień spędzam w łóżku, jedynie do toalety wstanę, a tak to mąż przynosi mi jedzenie... Jutro miałam w planach rano jechać na badania krwi, ale nie umiem sobie tego wyobrazić.. Nie wiem czy to normalne że to cały dzień trwa (już prawie tydzień). Psychicznie mnie to tak dobija
wizytę u gin mam dopiero za 2 Tyg.
Super, gratulacje ❤ Ja czekam na wizytę w sobotęJestem po wizyciesłyszałam
![]()
Ja jeszcze nie mam, czekam na wizytę czy wszystko ok, a potem sobie ściągnęJakie macie aplikacje ciążowe w telefonie?![]()