HeraUnique
Fanka BB :)
To mi wczoraj 3 weszly jak złotoNo nie rozpieszcza. Szału nie ma, ale zaczynam się chyba już do tego samopoczucia bardziej przyzwyczajać. Nawet wczoraj paczków nie pojadłam
. Jedynego jakiego zjadłam to za chwilę zwróciłam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mi wczoraj 3 weszly jak złotoNo nie rozpieszcza. Szału nie ma, ale zaczynam się chyba już do tego samopoczucia bardziej przyzwyczajać. Nawet wczoraj paczków nie pojadłam
. Jedynego jakiego zjadłam to za chwilę zwróciłam
![]()
Ja mam to samo a na teście słaba kreskaJa mam to samo
Ooo, ale przynajmniej nie zwróciłaś ichTo mi wczoraj 3 weszly jak złotoI po godzinie umierałam tak mi bylo źle
![]()
Jeśli miałabym wybierać wczoraj to ten rzyg bylby lepsza opcją niz to późniejsze męczenieOoo, ale przynajmniej nie zwróciłaś ich. Moja siostra tylko ze mnie się śmiała, że szkoda było pączka
. A znajomi mi poprzywozili takie dobre
, a tu tyło sobie popatrzyłam
![]()
Też czekam na ten drugi trymestr i lepsze samopoczucieJeśli miałabym wybierać wczoraj to ten rzyg bylby lepsza opcją niz to późniejsze męczeniemam nadzieje ze w 2tr to przejdzie
![]()
Jeśli miałabym wybierać wczoraj to ten rzyg bylby lepsza opcją niz to późniejsze męczeniemam nadzieje ze w 2tr to przejdzie
![]()
Mnie mdłości męczyły długo, przeszły dopiero w 4-5 miesiącu chyba. Mam nadzieję, że jak teraz czuję się gorzej, to może chociaż będzie krócej.Też czekam na ten drugi trymestr i lepsze samopoczucie![]()
O kurcze, no mi ciężko przewidzieć bo pierwsza ciąża, ale mam nadzieję, że przyjdzie lepsze samopoczucie niebawemMnie mdłości męczyły długo, przeszły dopiero w 4-5 miesiącu chyba. Mam nadzieję, że jak teraz czuję się gorzej, to może chociaż będzie krócej.![]()
Daj koniecznie znać po wizycieHmm przyszedł wynik proga. 21,5, a 6 dni temu był 22,5ciekawe co powie jutro lekarz.