SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A ja w obu ciążach miałam ten sam objaw ciąży typowy dla mnie
zawsze przed miesiączką plamie... A gdy jestem w ciąży nigdy się nie zdarzyło
i progesteron mam piątkowy wysoki ( robiłam dla pewności).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz 9 tydzień, wyszło w 5 tygodniu. Zaczęłam krwawić nagle i pojechałam na izbę z czarnymi myślami. Okazało się, że to krwiak, wtedy około 2,5 x 1 cm, po 4 tygodniach się zresorbowal. Byłam w czwartek na wizycie i był już tylko ślad po nim. Leżałam większość czasu jednak i bardzo uważałam. Biorę duphaston 3x dziennie ale jutro jadę sprawdzić progesteron, czy nadal muszę tyle brać.@wiolka700 I jak się czujesz? Miałaś jakieś krwawienie? Na jakim jesteś etapie ciąży?
O, ja też mam 11Już się nie mogę doczekać pierwszej wizyty... A ta dopiero 11 marcaZwariuję do tej pory
![]()
Moja to też 4 ciąża. Panicznie boję się mojej wizyty 3.03.Cześć dziewczyny
Mam 35 lat i to moja 4 ciąża. Na pokładzie dziewczynki 13 i 11 lat i Aniołek ur. w 23 tygodniu w 2020.
Według OM dziś 6+1, 23 lutego mam lekarza.
Bardzo się boje przez ostatnią stratę.
Ciąża łatwa nie będzie bo mam nawracający piasek w nerkach.
Uu a piasek to problem? Bo ja mam od hohoho I jeszcze trochę i teraz sie zaskoczyłam, ze to moze byc problemCześć dziewczyny
Mam 35 lat i to moja 4 ciąża. Na pokładzie dziewczynki 13 i 11 lat i Aniołek ur. w 23 tygodniu w 2020.
Według OM dziś 6+1, 23 lutego mam lekarza.
Bardzo się boje przez ostatnią stratę.
Ciąża łatwa nie będzie bo mam nawracający piasek w nerkach.