Piękna Koka
Fanka BB :)
hmmDlatego dość się martwię. Poniedziałek 13.02 beta 279 potem piątek 17.02 1693 niby przyrost ładny. Do dziś na pewno urosła tu nic nie widać, zero..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmDlatego dość się martwię. Poniedziałek 13.02 beta 279 potem piątek 17.02 1693 niby przyrost ładny. Do dziś na pewno urosła tu nic nie widać, zero..![]()
Tak właśnie zrobię, nie możliwe chyba żeby nie było widać nic, nawet pęcherzyka.. Tak patrzyłam na jej sprzęt to rzeczywiście dość stary, brudny itp. :/hmmNo ja bym pewnie już szukała kogoś z lepszym sprzętem
ja bym zapytała właśnie o sprzętKochana z nieba mi spadłaś, dziś obdzwaniamSkąd tylko wiedzieć, że mają dobry? Trzeba zapytać jaki mają sprzęt czy jak?
Pytam, bo będę to robić pierwszy raz
![]()
No to tym bardziej ,szukaj kogoś z lepszym sprzętemD
Tak właśnie zrobię, nie możliwe chyba żeby nie było widać nic, nawet pęcherzyka.. Tak patrzyłam na jej sprzęt to rzeczywiście dość stary, brudny itp. :/
To byłby chyba najgorszy tydzień w moim życiu.. Dziś po pracy biorę się za szukanie. A może mamy tu jakieś kobietki z Lublina i okolic, które mogłyby jakiegoś porządnego lekarza polecić?No to tym bardziej ,szukaj kogoś z lepszym sprzętemdla własnego spokoju idz i się przekonaj ze jest wszystko dobrze ,po co masz tydzień jak na szpilkach siedziec
Też idę 8 marcaWróciłam z usg, jeszcze nic nie widać..(według aplikacji 5+3) ale sprzęt miała stary, widać było.. powiedziała że przyrost bety ładny, endometrium grube i żebym dalej brała dupka.. następna wizyta za 2 tygodnie dokładnie 8 marca
mam nadzieje ze usłyszę wtedy dobre wieści
![]()
A skąd jesteś? Z jakich okolic?D
Tak właśnie zrobię, nie możliwe chyba żeby nie było widać nic, nawet pęcherzyka.. Tak patrzyłam na jej sprzęt to rzeczywiście dość stary, brudny itp. :/
Viki, idź! Będziesz miała spokojną głowę inaczej będziesz siedziała na forach i się stresowała. Taki widok to 10000+ do spokojuTak zazdroszczę ze chciaz ten pęcherzyk widać.. ja dziś byłam też 5+3 i nickazała aż za 2 tygodnie przyjść, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. A może pójść za tydzień ale do kogoś z lepszym sprzętem, jak myślicie?
![]()