SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
A gdzie jest ta druga grupa ? Nie widzę jej chociaż wchodziłam wczesniej w link , który tu był wrzucamy aby się zapisaćDziewczyny to gdzie my piszemy? Tutaj czy na tej nowej grupie? Bo tam cisza od wczoraj.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie jest ta druga grupa ? Nie widzę jej chociaż wchodziłam wczesniej w link , który tu był wrzucamy aby się zapisaćDziewczyny to gdzie my piszemy? Tutaj czy na tej nowej grupie? Bo tam cisza od wczoraj.
Hej, ja mam dodatnie ANTY TPO (75), ale brak zmian na obrazie USG. Zażywam Eurhyrox 50, zwiększona dawkę po stwierdzonej ciąży.Dziewczyny, a czy któraś z Was ma Hashimoto?
u mnie właśnie było tak, że ATPO i ATG wychodziło podwyższone, ale TSH było zawsze poniżej 2. Od lekarzy usłyszałam, ze mam badać tsh i jak zaczną wychodzić złe wyniki to dopiero coś zaczną w tym kierunku robić. Poinformowałam lekarza na pierwszej wizycie i pokazałam mu ostatnie wyniki. Zlecił ponowne wykonanie tsh. Dzisiaj zrobiłam badanie i wynik 4.690…Hej, ja mam dodatnie ANTY TPO (75), ale brak zmian na obrazie USG. Zażywam Eurhyrox 50, zwiększona dawkę po stwierdzonej ciąży.![]()
No to umów się do endokrynologa i będzie musiał Ci wprowadzić coś z stylu euthyrox żeby zbić tsh i kontrola najlepiej co 3 tyg. Ja przed ciąża brałam 25mg, zrobiłam w ciąży wynik ciutke ponad 3,potem brałam na zmianę 25mg i 50mg i spadło do 2.6.. Teraz biorę codziennie 50mg i zobaczę jaki wynik będzie za jakieś 2tyg. U mnie brak hashimoto, ale tsh lubi mi skakaću mnie właśnie było tak, że ATPO i ATG wychodziło podwyższone, ale TSH było zawsze poniżej 2. Od lekarzy usłyszałam, ze mam badać tsh i jak zaczną wychodzić złe wyniki to dopiero coś zaczną w tym kierunku robić. Poinformowałam lekarza na pierwszej wizycie i pokazałam mu ostatnie wyniki. Zlecił ponowne wykonanie tsh. Dzisiaj zrobiłam badanie i wynik 4.690…
Ja mam. Biorę euthyrox 37,5 Anty tło wysoko ponad normą TSH w miarę ok.Dziewczyny, a czy któraś z Was ma Hashimoto?