Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światłoU mnie brzuch miękki, piersi w ogóle nie bolą, nie są tkliwe, poza okropnym ciągnięciem w dole brzucha właściwie nic. Ja jestem po poronieniu i pozamacicznej, więc odkąd zobaczyłam dwie kreski to nie mogę normalnie funkcjonować... Cały czas latam do łazienki bo mi się wydaje że krwawięJa chyba zwariuję zanim dojdzie do następnej wizyty
Ja dziś wypiłam herbatę z cytryną i imbiremWitam wszystkie październikowe mamyjestem w 5t4d
mam okropne mdłości , które dokuczają mi cały dzień ... Czy macie jakieś sprawdzone sposoby jak sobie z nimi radzić ? Ciężko z tym funkcjonować
![]()
pomogła herbata ?Ja dziś wypiłam herbatę z cytryną i imbirem
łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światłoto jest straszne ,mam 2 tyg do wizyty ,chciałabym to przespać ..
Ja staram się ograniczyć czytanie, ale ciężkoNo wez pamiętajja pamietam same złe
![]()
Tak póki copomogła herbata ?
ja mam 9.03 dopiero ..I ja zaczynam świrować, odkąd zaczęłam plamić, jak się wczoraj okazało z polipa, to mam stresu czy na pewno wszystko jest ok.. sprawdzam czy piersi nadal boląa następna wizyta dopiero 6.03.. chyba wszystkie zwariujemy do kolejnych wizyt
wypróbuję jutroTak póki co