Calineczka92
Fanka BB :)
Robiłaś betę i progesteron?Cześć dziewczyny , mi pokazuje termin na początek października więc dołączam do Wasmam na imię Ania i jest to moja także pierwsza ciąża
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś betę i progesteron?Cześć dziewczyny , mi pokazuje termin na początek października więc dołączam do Wasmam na imię Ania i jest to moja także pierwsza ciąża
![]()
Ja mam podobne rzeczy jak przy okresie tkliwość piersi i jedyne co mam to straszną zgageMam pytanie: Macie już może jakieś objawy ciążowe?![]()
ja mam bardzo tkliwe piersi. Dzisiaj nasiliły mi się zawroty głowy i mdłości. Od dwóch dni łapie mnie zmęczenie (do tej pory nigdy nie mogłam spać w ciągu dnia, a teraz wystarczy, że się położę i momentalnie usypiam)Ja mam podobne rzeczy jak przy okresie tkliwość piersi i jedyne co mam to straszną zgage, nic więcej. A u Was?
Ja słaba byłam wczoraj bardzo, ale sądzę, że od emocjija mam bardzo tkliwe piersi. Dzisiaj nasiliły mi się zawroty głowy i mdłości. Od dwóch dni łapie mnie zmęczenie (do tej pory nigdy nie mogłam spać w ciągu dnia, a teraz wystarczy, że się położę i momentalnie usypiam)
ja tez staram się nie, ale dzisiaj te mdłości tak bardzo mnie męczą. Na szczęście jeszcze nie doprowadzają do wymiotów…Ja słaba byłam wczoraj bardzo, ale sądzę, że od emocji. Na razie nie doszukuje się bo obawiam się, że dużo głowa mogłaby wytworzyć objawów
![]()
a jak u Ciebie wyniki wczorajsze?Ja słaba byłam wczoraj bardzo, ale sądzę, że od emocji. Na razie nie doszukuje się bo obawiam się, że dużo głowa mogłaby wytworzyć objawów
![]()
Z drugiej strony jak są to też dobrze, bo daje poczucie, że jest okejja tez staram się nie, ale dzisiaj te mdłości tak bardzo mnie męczą. Na szczęście jeszcze nie doprowadzają do wymiotów…
U mnie wczoraj 11dpo beta 61.20 i progesteron 32.44, jutro się okaże jak tam po przyrościea jak u Ciebie wyniki wczorajsze?
Jutro robięRobiłaś betę i progesteron?
To daj znać jak bedzisz mieć wynikJutro robię