reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Ja mam podobne rzeczy jak przy okresie tkliwość piersi i jedyne co mam to straszną zgage 😅, nic więcej. A u Was?
ja mam bardzo tkliwe piersi. Dzisiaj nasiliły mi się zawroty głowy i mdłości. Od dwóch dni łapie mnie zmęczenie (do tej pory nigdy nie mogłam spać w ciągu dnia, a teraz wystarczy, że się położę i momentalnie usypiam)

ja mam bardzo tkliwe piersi. Dzisiaj nasiliły mi się zawroty głowy i mdłości. Od dwóch dni łapie mnie zmęczenie (do tej pory nigdy nie mogłam spać w ciągu dnia, a teraz wystarczy, że się położę i momentalnie usypiam)
Ja słaba byłam wczoraj bardzo, ale sądzę, że od emocji 😅. Na razie nie doszukuje się bo obawiam się, że dużo głowa mogłaby wytworzyć objawów 😅

ja tez staram się nie, ale dzisiaj te mdłości tak bardzo mnie męczą. Na szczęście jeszcze nie doprowadzają do wymiotów…
Z drugiej strony jak są to też dobrze, bo daje poczucie, że jest okej 😅.
a jak u Ciebie wyniki wczorajsze?
U mnie wczoraj 11dpo beta 61.20 i progesteron 32.44, jutro się okaże jak tam po przyroście 😁

reklama
Do góry