• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Powiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?

Właśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniach :)

zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniach :)
Dzięki :-) poczytam na stronie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry