reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Powiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?

Właśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniach :)

zamówiłam z tej strony testdna wczoraj właśnie , od razu oddzwoniła do mnie Pani że wyślę mi dziś ankietę do wypełnienia i wtedy ją odsyłam i wysyłam 500 zaliczki i 10 marca przychodzi pielęgniarka pobrać krew i reszte pieniędzy w ten dzień . Pytałam czy na wyniki sie czeka do 10 dni roboczych to Pani powiedziała że tak jest na pisane ale wyniki najczęściej są po 5 dniach :)
Dzięki :-) poczytam na stronie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry