Kamy_czek
Fanka BB :)
Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.zamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
ale wieczorem mąż odbierze
aż jestem ciekawa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.zamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
aż jestem ciekawa
![]()
ja narazie mam pozytywne pierwsze wrażenie, sam fakt tego, że ta dokumentacja jest taka posortowana, ale wydaje mi się być mało pojemny, głównie na bieżące badania i te takie, które musimy mieć cały czas.Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.
Ja mialam w poprzedniej ciąży od niej segregator i bylam bardzo zadowolona. Super czytelnie wszystkozamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
aż jestem ciekawa
![]()
Ja mam taki segregator z poprzedniej ciążyPowiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?
Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itpWłaśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
Wady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itpniby powinno nas to badanie za tą cenę uspokoić, ale i tak inne obawy zostają.
I lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dzieckoWady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.
Wiadomo, że czeka nas wiele niepewności, ale nie mamy na to wpływu.
Ja się będę stresować całe 9 miesięcyI lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dzieckojakbym miała tak 9 miesięcy myśleć tylko o złym to bym w życiu sie nie zdecydowała na żadną ciążę
![]()
ja też się na ciąże geriatryczną łapieJa będę miała robione ze względu na mój wiek.
Normalnie pewnie bym się nie zdecydowała bo urodziłam zdrowe dzieci ale już x late temu. Teraz moja ciąża uznawana jest jako geriatryczna więc jadę na badania.