Kamy_czek
Fanka BB :)
Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.zamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
ale wieczorem mąż odbierze
aż jestem ciekawa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.zamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
aż jestem ciekawa
![]()
ja narazie mam pozytywne pierwsze wrażenie, sam fakt tego, że ta dokumentacja jest taka posortowana, ale wydaje mi się być mało pojemny, głównie na bieżące badania i te takie, które musimy mieć cały czas.Ooo, daj znać. Mama ginekolog ma ciekawe gadżety na stronie. Zastanawiałam się czy są faktycznie takie wow.
Ja mialam w poprzedniej ciąży od niej segregator i bylam bardzo zadowolona. Super czytelnie wszystkozamówiłam segregator od mamaginekologczeka w paczkomacie
aż jestem ciekawa
![]()
Ja mam taki segregator z poprzedniej ciążyPowiedzcie mi, czy posiadacie już jakieś „gadżety ciążowe” typu segregator ciążowy itp? Lub czy planujecie jakiś zakup w najbliższej przyszłości?
Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itpWłaśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
Wady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itpniby powinno nas to badanie za tą cenę uspokoić, ale i tak inne obawy zostają.
I lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dzieckoWady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.
Wiadomo, że czeka nas wiele niepewności, ale nie mamy na to wpływu.
Ja się będę stresować całe 9 miesięcyI lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dzieckojakbym miała tak 9 miesięcy myśleć tylko o złym to bym w życiu sie nie zdecydowała na żadną ciążę
![]()
ja też się na ciąże geriatryczną łapieJa będę miała robione ze względu na mój wiek.
Normalnie pewnie bym się nie zdecydowała bo urodziłam zdrowe dzieci ale już x late temu. Teraz moja ciąża uznawana jest jako geriatryczna więc jadę na badania.