reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Właśnie też myślę o zrobieniu Nifty - jesienią poroniłam przez źle rozwijające się zarodki i myślę, że będę spokojniejsza ale dopiero pod koniec Marca mogę robić. Gdzie robisz?
Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itp 😔 niby powinno nas to badanie za tą cenę uspokoić, ale i tak inne obawy zostają.

Ale takie badanie pokazuje z tego co wiem tylko ewentualne wady genetyczne... Nadal nie ma pewności, że wady rozwojowe nie nastąpią typu źle wykształcone serce itp 😔 niby powinno nas to badanie za tą cenę uspokoić, ale i tak inne obawy zostają.
Wady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.
Wiadomo, że czeka nas wiele niepewności, ale nie mamy na to wpływu.

Wady serca będą widoczne na usg. Chodzę do ginekologa u którego jak na razie nie zdążyło się że czegoś nie wykrył. Koleżanki synek urodził się z wada serca i on wykrył pokierował gdzie dalej... I w 2 dobie życia miał operacje w Niemczech. Udało się i jest zdrowym 3 latkiem.
Wiadomo, że czeka nas wiele niepewności, ale nie mamy na to wpływu.
I lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dziecko🙄 jakbym miała tak 9 miesięcy myśleć tylko o złym to bym w życiu sie nie zdecydowała na żadną ciążę 🤦‍♀️

I lepiej sie skupić na spokojnej ciąży niż 9 miesięcy myśleć jakie choroby moze jeszcze mieć dziecko🙄 jakbym miała tak 9 miesięcy myśleć tylko o złym to bym w życiu sie nie zdecydowała na żadną ciążę 🤦‍♀️
Ja się będę stresować całe 9 miesięcy 🙈 taki typ człowieka. W pierwszej ciąży nawet przy cc jeszcze się stresowałam czy aby na pewno żadnej wady nie będzie, mimo że wyniki z prenatalnych wyszły dobrze. 🙈

reklama
Ja będę miała robione ze względu na mój wiek.
Normalnie pewnie bym się nie zdecydowała bo urodziłam zdrowe dzieci ale już x late temu. Teraz moja ciąża uznawana jest jako geriatryczna więc jadę na badania.
ja też się na ciąże geriatryczną łapie 🤣🤣🤣 chociaż jak powiedziałam tak do lekarza to się zaśmiał i powiedział żeby nie przesadzać 🤣 miło z jego strony , u mnie porody też x lat temu dokładniej 18 i 16 🤯

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry