without_name
Początkująca w BB
To normalne, te objawy są nasilone tym bardziej jeśli ktoś ma tyłozgięcie macicy.Dziewczyny boli Was podbrzusze i krzyż?
Ja dzisiaj cały dzień odpoczywam przez to. Nie plamie ani ból nie jest mocny ale jednak jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To normalne, te objawy są nasilone tym bardziej jeśli ktoś ma tyłozgięcie macicy.Dziewczyny boli Was podbrzusze i krzyż?
Ja dzisiaj cały dzień odpoczywam przez to. Nie plamie ani ból nie jest mocny ale jednak jest.
nie wiadomo co gorszeJa niestety nigdy nie gorączkuje. Nawet jak miałam obustronne zapalenie płuc to nie miałam gorączki.
Jedynym wyjątkiem było ostre zapalenie zatok z zapaleniem błędnika ale wtedy nawet palcem nie byłam w stanie ruszyć.
Co to za opaski na mdłości?
Mnie również boli. Do tego mam kłujący ból w biodrach.Dziewczyny boli Was podbrzusze i krzyż?
Ja dzisiaj cały dzień odpoczywam przez to. Nie plamie ani ból nie jest mocny ale jednak jest
nie mam zielonego pojęcia, z synem wybieraliśmy dopiero jak doktor na prenatalnych płeć określiłKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?![]()
Alicja i TymonKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?![]()
Anastazja i NikodemKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?![]()
Moja córka była w brzuchu dość leniwa i ja jej potrafiłam w ogóle nie czuć... Na końcu ciąży każą liczyć ruchy a ja nic nie czułam .. szłam do lekarza i na USG czy ktg zero ruchów ... To dopiero stresDzień dobry przy Sobocieja Wam powiem, ze gdyby mi ktoś wcześniej powiedział o tym, ze ten pierwszy trymestr będzie taki stresujący to bym się chyba zastanowiła
byłam przekonana ze zobaczę 2 kreski j już będę najszczęśliwsza na świecie
jak już te dwie kreski mam to mówię dobra będę się cieszyła jak będzie pęcherzyk w macicy a nie poza nią, No to jak już mam ten pęcherzyk to mówię sobie, luz jak będzie już coś w pęcherzyku to będę spokojna
a później penie będzie tak, ze powiem sobie - w sumie to prenatalne dopiero mnie uspokoją i tak w koło Macieja
![]()
Bianka lub MarcelKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?![]()
Hm... Jak narazie podoba mi się MichalinaKochane jakie imiona wybrałyście dla swoim pociech ?![]()