Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie nie ważny wiek co do tego, to chodzi żeby sprawdzić czy z dzidzia jest wszystko ok, więc ja bym w każdym wieku to badanie dla mnie podstawoweWłaśnie odnośnie prenatalnych co uważacie czy w wieku 27 lat jest sens je robić ? Jedni mówią tak jedni tak , zobaczę co mi lekarz powie ale cały czas byłam nastawiona żeby zrobić sama dla siebie
superDziewczyny, byłam z wami na samym początku. Może mnie pamiętacie. Jednak ciąża okazała się biochemem. Chciałam się pochwalić kolejnym pozytywnym testem. Oby tym razem los się do mnie uśmiechnął. Termin przypada mi na koniec listopada/początek grudnia. Proszę trzymajcie kciuki, gorąco Was pozdrawiam.
Musi być dobrze również trzymam kciukiDziewczyny, byłam z wami na samym początku. Może mnie pamiętacie. Jednak ciąża okazała się biochemem. Chciałam się pochwalić kolejnym pozytywnym testem. Oby tym razem los się do mnie uśmiechnął. Termin przypada mi na koniec listopada/początek grudnia. Proszę trzymajcie kciuki, gorąco Was pozdrawiam.
Super, dzięki za screen. Teraz już wiem przynajmniej więcej. We wtorek ide do lekarza, wiec będę to konsultować.Hej. Ja też mam w tych jednostkach wynik. Ogólnie wydaje mi się, że masz za wysoki, skonsultuje się z lekarzem. U mnie normy wyglądają tak (załączam screen)