Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też bolą jak dłużej chodzę. Staram się nie robić już dalekich spacerow. Pomaga leżenie z nogami na poduszce, fajny jest też krem chłodzący do stóp z rossmannaCześć.Znacie może jakieś sprawdzone sposoby na ból stop? Ostatnio dokucza coraz mocniej. Wieczorami robię kąpiele stop, wcieram krem, staram się spać z nogami na poduszce no i kiedy mogę to odpoczywam, ale niewiele to pomaga.
Obrzęku nie ma, może buty są czasem trochę bardziej ciasne, ale to minimalnie.
Ja właściwie kupiłam tylko parę drobiazgów, wszystko mam po starszym synku.Witamjak się macie?
Wyprawki już gotowe?
Torby do szpitala spakowane?
Pozdrawiam![]()
Ja właściwie kupiłam tylko parę drobiazgów, wszystko mam po starszym synku.Torbę pakuję stopniowo - większość już jest w środku, a resztę dokładam na bieżąco.
W każdym razie najważniejsze rzeczy już tam są i najchętniej przesunęłabym się w czasie, żeby ta ciąża się już skończyła i Dominik był już z nami.
A jak u Ciebie?
![]()
upały dały się we znaki i teraz korzystamy z ochłodzeniaWitamjak się macie?
Wyprawki już gotowe?
Pozdrawiam![]()
A dobrze, nie ma najgorzej, bałam się, że na tej końcówce będę dużo bardziej nieporadna i mniej siły będzieWitamjak się macie?
Wyprawki już gotowe?
Pozdrawiam![]()