A to dobrze, ja jakieś 2 znalazłam, więc muszę ogarnąć bo do porodu już niedługo zostało![]()
A już myślałam, że tylko ja tak mam
Fajnie bo chociaz nie jestem sama
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to dobrze, ja jakieś 2 znalazłam, więc muszę ogarnąć bo do porodu już niedługo zostało![]()
U mnie przewaga ubranek z H&M. Mam tez jakies pojedyncze sztuki ze smyka, ale z hm wg mnie są z bardzo trwałej bawełny. I mają delikatne wzory dla niemowlat, bez jakis zbędnych printów, mozna spokojnie prać w 60 st czy suszyć w suszarce.Gdzie kupowałyście ciuszki dla maluchów?jakieś sprawdzone firmy, sklepy?
![]()
U mnie hmmm różne hm, Smyk, Reserved, sinsay, Pepco itd.Gdzie kupowałyście ciuszki dla maluchów?jakieś sprawdzone firmy, sklepy?
![]()
Odpukać na razie jest okej, ale podobno najbardziej jest genetycznie to uzależnione, nie mniej jednak smaruje brzmienieA jak z waszymi brzuchami? Macie rozstępy? Ja mam tendencje do rozstępów i staram się smarować, ale nie wiem czy mi się to udanarazie walczę, ale zobaczymy
![]()
Odpukać na razie jest okej, ale podobno najbardziej jest genetycznie to uzależnione, nie mniej jednak smaruje brzmienie![]()
A wszystkim co mam, Mustela, bio-oile, oliwka z babydreamTo tak jak i jamoże nam się uda
Czym smarujesz?
![]()
A wszystkim co mam, Mustela, bio-oile, oliwka z babydream![]()