Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam pojęcia niesteyWiecie może jakie powinny być wyniki cukru na czczo, po dwóch godzinach po posiłku ? Przy mierzeniu glukometrem ? Te ciążowe. Teraz po 2h od śniadania mam 90.
raz bolą bardziej raz mnie. Raz nie da się ich dotknąć a za chwile bolą tylko przy mocniejszym uciskuDziewczyny piersi bolą Was cały czas czy raz bolą raz nie?
Cały czas bolą, chociaż raz bardziej są czule na dotyk, raz mniej.raz bolą bardziej raz mnie. Raz nie da się ich dotknąć a za chwile bolą tylko przy mocniejszym ucisku![]()
Normalne, spokojnieNo mnie bola tylko przy uścisku, I nie moglam chwycic sutkow bo strasznie bolały. A dzisiaj sutki tylko przy bardzo mocnym uścisku i zaczęłam panikować![]()
Przez te lata na tym forum, przez te historie ktore tu poznalam mam mase obaw w sobie i paniki... przepraszamNormalne, spokojnie![]()
Rozumiem, ja też mam wiele obaw, ale szukam pozytywów ładny przyrost, progesteron w miarę wysoko, więc wiem jak jest. Objawy trochę dają spokój psychiczny, ale wiem, że moja przyjaciółka już ponad 10 tyg. Ciąża super się rozwija, a brak objawówPrzez te lata na tym forum, przez te historie ktore tu poznalam mam mase obaw w s9bie i paniki... przepraszamale czasami jest to silniejsze ode mnie
Raz bolą raz nieDziewczyny piersi bolą Was cały czas czy raz bolą raz nie?