luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
bardzo możliwe, mnie tylko czasami po jedzeniu coś kręci w żołądku. Narazie walczę zeby mniej kawy picDzisiaj pierwszy raz zemdliło mnie aż do wymiotów. Możliwe, że to po tym Duphastonie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo możliwe, mnie tylko czasami po jedzeniu coś kręci w żołądku. Narazie walczę zeby mniej kawy picDzisiaj pierwszy raz zemdliło mnie aż do wymiotów. Możliwe, że to po tym Duphastonie![]()
Ogarniesz, albo tak jak mi, ta która piła dla smaku, od wczoraj mi kompletnie nie smakujebardzo możliwe, mnie tylko czasami po jedzeniu coś kręci w żołądku. Narazie walczę zeby mniej kawy pic![]()
oby tak byłoOgarniesz, albo tak jak mi, ta która piła dla smaku, od wczoraj mi kompletnie nie smakuje![]()
Rozumiem no ja też piłam zazwyczaj 1 czasmi 2,no zdarzyły się dni też bez kawy, ale od wczoraj mi nie skutkuje totalnie jakiś dziwny dla mnie ma smak, a kawa i wszystko to samo i mój mąż mówi, że normalnie smakujeoby tak byłozawsze piłam jedną lub ewentualnie dwie. Teraz przerzucam się na malutki kubeczek i tylko jedna kawka. Ale niestety jak nie wypije chociaż jednego łyczka to ok godz 10 rozsadza mi głowę
toz to nałóg jak nic
![]()
Kochana no mamy straszna pogodęStrasznie mnie boli głowa dziś. A taki wiatr, sypie śniegiem takimi granulkami. Masakra. Leżeć już będę do wieczora pod kołdrą chyba![]()
pewnie nas też to czekaRozumiem no ja też piłam zazwyczaj 1 czasmi 2,no zdarzyły się dni też bez kawy, ale od wczoraj mi nie skutkuje totalnie jakiś dziwny dla mnie ma smak, a kawa i wszystko to samo i mój mąż mówi, że normalnie smakuje.
Kiedyś lubiłam inkę, ciekawe jak terazpewnie nas też to czekaczas kupic inkę zbożowa conajwyzej
![]()
Może za mała dawkę, skonsultuj się z ginem w takim razie. Na razie jeszcze się mieści w widełkach, trzymam kciuki kochanaPrzyszły moje wyniki… o ile z beta nie jest najgorzej (przyrost o jakieś 101%) to progesteron spadł pomimo suplementacji![]()