luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
oczywiścieja pracuje w sklepie i niestety tez rożnego rodzaju dźwiganie, szarpanie się z paletami itp. A mam już dość mocne objawy (wymioty, przy większym wysiłku boli mnie podbrzusze itp.) wiec wolałabym nie ryzykować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oczywiścieja pracuje w sklepie i niestety tez rożnego rodzaju dźwiganie, szarpanie się z paletami itp. A mam już dość mocne objawy (wymioty, przy większym wysiłku boli mnie podbrzusze itp.) wiec wolałabym nie ryzykować
ciężko określić po takim czasie. Najlepiej bada się przyrost po 48 h. A kiedy dokładnie robiłaś pierwsza betę?mam wynik dziś beta 9293,3 tydzien temu kiedy byłam u lekarza była 786, chyba się trochę uspokoiłam, ale w sumie to nie wiem czy rośnie ta beta jak powinna, bo zupełnie nie znam się na tych wynikach. Może ktoras z Was mi coś podpowie.
podwaja się co 2dni 3hmam wynik dziś beta 9293,3 tydzien temu kiedy byłam u lekarza była 786, chyba się trochę uspokoiłam, ale w sumie to nie wiem czy rośnie ta beta jak powinna, bo zupełnie nie znam się na tych wynikach. Może ktoras z Was mi coś podpowie.
Tez się stresowałamCzy wy tez się tak stresujcie przed pierwsza wizyta? Ja juz od 13 siedzę gotowa do wyjścia a wizyta dopiero na 15![]()
Czyli mam rozumieć ze jest ok z tym podwajaniem, a później już na wizycie usg bety nie podbierać ?podwaja się co 2dni 3hnie rób już kolejnej, po osiągnięciu 10tys beta zwalnia i tylko serduszko się już potem sprawdza
Nie martw się, tylko myśl pozytywnie!Jestem po 1 wizycie. Wiec wedlug niej ciaza młodsza, narazie pęcherzyk z zalazkiem ciałka zoltego czy jakos tak. Za 2/3tyg mam przyjść. Poki co dostałam dupka żeby podnieść proga. Wedlug niej byly 2 I jeden sie wchłonął. Mowi żeby się nie martwić bo itp ale mimo to sie martwieze jednak nic z tego....