reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
ja póki co nawet dobrze, ale mimo bycia w domu i tak budzę się z rana i już nie mogę zasnąć. Trochę mnie brzuch pobolewa jak narazie ☺️
A przez dzień dopada Cię zmęczenie?
Very good indeed 😊 choć juz druga noc bolal mnie żołądek 🤷‍♀️
A To niedobrze, ale no zmienia się gospodarka, człowiek też więcej gdzieś i inaczej je i pewnie dlatego.
ja się czuję jakbym w ogóle w ciąży nie była i bardzo mi to pasuje. Jak bolał mnie poprzednio brzuch to szłam zawsze z duszą na ramieniu do toalety że coś się stanie, a teraz jestem oazą spokoju 😂
No i cudownie 💚💚

A przez dzień dopada Cię zmęczenie?

A To niedobrze, ale no zmienia się gospodarka, człowiek też więcej gdzieś i inaczej je i pewnie dlatego.

No i cudownie 💚💚
to zależy wcześniej to bym spała cały czas, a teraz od 2-3 dni jak mam jakieś zajęcie to jest okej trochę ziewam ale nie mam takiego uczucia ze muszę się położyć. Ale z drugiej strony po 19 najchętniej bym już spała i zazwyczaj usypiam zaraz po 20

to zależy wcześniej to bym spała cały czas, a teraz od 2-3 dni jak mam jakieś zajęcie to jest okej trochę ziewam ale nie mam takiego uczucia ze muszę się położyć. Ale z drugiej strony po 19 najchętniej bym już spała i zazwyczaj usypiam zaraz po 20
A no to dobrze w sumie 😊

Ja dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczona😅😅. Dziś jedynie mnie przebudził nad ranem ból piersi, potem już lepiej 😅. A tak to bardzo wczoraj miałam kłóciła pobolewania delikatne na jajnikach, więc nie mogę narzekać. Już nie umiem się doczekać jutrzejszej wizyty 🥰🥰
Tez bym juz chciala byc u ginekologa 😁 a to dopiero jutro 🙄
No z tym żołądkiem to sama nie wiem. Bo jem tak samo itp wiec nie mam pojecia co tam sie dzieje🤷‍♀️ moze jakaś lekka niestrawność 😊

reklama
Do góry