Piękna Koka
Fanka BB :)
No to czekanie jest najgorszeJa też po wizycie, ale u mnie na razie pęcherzyk i ciałko żółte. Czekam do 20.02 na kolejną wizytę.Nie wiem czy wytrzymam tyle.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No to czekanie jest najgorszeJa też po wizycie, ale u mnie na razie pęcherzyk i ciałko żółte. Czekam do 20.02 na kolejną wizytę.Nie wiem czy wytrzymam tyle.
![]()
Ale cudowna wiadomośćJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()
gratulacjeJa też jestem dziś już po wizycie. Te wysokie bety jednak miały swoją przyczynę bo są bliźniaki! Kurcze... nie wiem co myśleć. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej jestem przerażona![]()
Cześć dziewczyny! Jak dziś samopoczucie ? Jestem strasznie chora i szukam sposobów na wykurowanie się, wizyta dopiero w przyszła środę ale żadnych objawów ciąży nie mam zobaczymy czy serduszko bije, ale się mega stresuje jeszcze teraz ta gorączka i cała choroba wrrr ;
Non stop jestem zmęczona i te okropne mdłości … nie mam na nic siły , najchętniej to bym przespała cały dzieńCześć dziewczyny! Jak dziś samopoczucie ? Jestem strasznie chora i szukam sposobów na wykurowanie się, wizyta dopiero w przyszła środę ale żadnych objawów ciąży nie mam zobaczymy czy serduszko bije, ale się mega stresuje jeszcze teraz ta gorączka i cała choroba wrrr ;
SuperDzień dobry. Ja już po kolejnym badaniu USG. Wszystko dobrze, serduszko bije porządnie. Mi wyszedł dzisiaj 6 tydzień czyli 4 dni młodsza ciąża nic wychodziło w aplikacji![]()
Jedynie to znam leki na gardło i jedyne co to chyba paracetamol możesz wziąć jak się nie mylę.Cześć dziewczyny! Jak dziś samopoczucie ? Jestem strasznie chora i szukam sposobów na wykurowanie się, wizyta dopiero w przyszła środę ale żadnych objawów ciąży nie mam zobaczymy czy serduszko bije, ale się mega stresuje jeszcze teraz ta gorączka i cała choroba wrrr ;
Ja też już padam, bo z rana byłam po wyniki, a teraz czekam na wizytę, w marzę o łóżeczkuJa bym spala cały dzień a dziś pierwsza wizyta
No mnie też męczą te mdłości i zmęczenieNon stop jestem zmęczona i te okropne mdłości … nie mam na nic siły , najchętniej to bym przespała cały dzień