Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest okropneJa też o dziwo nie wymiotowałam,a mdłości męczą, jeszcze jak coś jem to jest pyszne a za sekundę obrzydliwe![]()
Mi przedwczoraj się zachciało chikkera z mak Donalda. Jakież było moje rozczarowanie, gdy go ugryzłam i zrobiło mi się niedobrze od sosu, który tak uwielbiamJa też o dziwo nie wymiotowałam,a mdłości męczą, jeszcze jak coś jem to jest pyszne a za sekundę obrzydliwe![]()
O, to samo napisałamTo jest okropnejadlam ostatnio McDonalda uwielbiam od czasu do czasu sobie zjesc a w sobotę po nim odrazu misie niedobrze zrobiło. Okropnie wszystko obrzydza
![]()
Hahaha czyli podobne smaki no niesamowity zbieg okolicznosciO, to samo napisałam![]()
Dziewczyny jak ja Was rozumiemTo jest okropnejadlam ostatnio McDonalda uwielbiam od czasu do czasu sobie zjesc a w sobotę po nim odrazu misie niedobrze zrobiło. Okropnie wszystko obrzydza
![]()
ooo ja też już dzisiaj w ręku lody trzymałam. Ale odłożyłam i tak jestem chora. Jeszcze mi tylko bólu gardła brakujeHahaha czyli podobne smaki no niesamowity zbieg okolicznosciale chociaż przez chwilę człowiek się zadowolił
I oczywiście mam już ochotę na lody...
Nie znajomosc przepisów przez firmę, bhp pewnie pan raz do roku przyjeżdża i nagle p cholera.jak to jest możliwe ?
Ja przy -15 w lutym w Norwegii spałam przy otwartym oknie, cieszyłam się bardzo że koniec coazy przypadał na zimowe dni bo mogłam się schladzacMi w poprzedniej ciąży było tak gorąco, że całą zimę chodziłam bez kurtkiA jestem bardzo ciepłolubna.