Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aguś sorki, że Wam się w wątek mamuskowy wtrącę, ale chce pogratulować! Szczerze co jakiś czas zaglądałam na stare mamuski i super, że będzie drugi bobasJa nie wiem ile będę w pracy może do czerwca... zrobię wakacje z dzieckiem w domu, też mam lekko stresująca pracę. Dzisiaj się dowiedziałam że odbuor budowy i szybko musiałam papierologie zbierać a przez ciążę mam wrażenie że z miłej zamieniłam się ma być i koniec i krzyczę![]()
Może poczytaj jak poprawnie wykonać pomiar? Wiem, że np. nie powinno się mówić i ruszać ręką w trakcie pomiaru, a ręką chyba powinna być ułożona na wysokości serca.Ale sie dzisiaj zeschizowalam
Dostalam od lekarza lek na recepte i zamawialam dostawe do domu to stwierdzilam, ze dorzuce cisnieniomierz. W moim wieku to juz wypada miec
Przyjechal dzisiaj. Przystepuje do mierzenia - 180/130No ki czort?!?
Mierze jeszcze raz - 210/150
Wołam Starego bo on ma naturalnie niskie cisnienie zawsze.
Mierzy - 160/110, kolejny pomiar ponad 180.
No udal mi sie zakup… albo ja nie umiem w mierzenie![]()
o ile sie nie mylę powinna być to lewa ręką położona na stole, ale ja tego nigdy nie ogarniam nie wiem jakie jest dobre ciśnienie, a jakie złeMoże poczytaj jak poprawnie wykonać pomiar? Wiem, że np. nie powinno się mówić i ruszać ręką w trakcie pomiaru, a ręką chyba powinna być ułożona na wysokości serca.