MartaMarkry
Fanka BB :)
może to bliźniaki!8/9 dni po owulacji beta 20,56, cykl 28-dniowy. U mnie dzisiaj 4+5
U mnie dziś 4+6 w teorii.. zwariuję się wizyty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może to bliźniaki!8/9 dni po owulacji beta 20,56, cykl 28-dniowy. U mnie dzisiaj 4+5
Oby nie bliźniakimoże to bliźniaki!żartuje, najważniejsze że rośnie i widać że beta PRZEPIĘKNIE rośnie.
U mnie dziś 4+6 w teorii.. zwariuję się wizyty![]()
Pieknie!!Dostałam wyniki bety!
03.02 - 2490,65
05.02 - 6931,97
Czyli zanik objawów nie przeszkadza w rozwoju ciąży. Uspokoiło mnie to trochę.
mi by beta dała do myśleniaOby nie bliźniakiW mojej rodzinie jest wiele bliźniąt po stronie mamy i po stronie taty, więc mam jakieś predyspozycję, ale w mieszkaniu to ja ich za nic bym nie pomieściła.
Byłam w dwóch ciążach, w obu miałam mdłości od 6+3, jedną straciłam, druga jest teraz czteroletnim chłopcem. Wszystko będzie dobrzePieknie!!
U mnie dzisiaj 5+2 wg OM. Nadal nie mam mdłości i mnie to martwiWiem, ze nie kazda kobieta je ma ale ostatnim razem też nie miałam i było puste jajo. Bardzo boje sie powtorki
W piatek ide do położnej i w przyszłym tygodniu bede chciała miec USG. Wtedy juz powinno byc wiadomo, czy zarodek sie pokazal.
w walentynki to i może serduszko w prezencieWłaśnie do mnie dzwonili, że przekładają mi wizytę na NFZ dzień wcześniej, więc będę mieć wizytę na NFZ 14 lutego. Ależ oni wymyślają.
Mam taką nadzieję, ale to będzie 6+0 chyba, więc nie wiem, czy będzie już serduszko. W poprzedniej ciąży byłam w 6+1 i było.w walentynki to i może serduszko w prezencie![]()
![]()
u8/9 dni po owulacji beta 20,56, cykl 28-dniowy. U mnie dzisiaj 4+5
u mnie 4+6 dzisiaj, byłaś już na USG?8/9 dni po owulacji beta 20,56, cykl 28-dniowy. U mnie dzisiaj 4+5
Nie, idę w piątek prywatnie.u
u mnie 4+6 dzisiaj, byłaś już na USG?
Było coś widać?