Kasia_Der
Fanka BB :)
Dziękuję, to odpowiedź na pytanie, które chciałam zadaćnq tym etapie już się nie bada bety bo rośnie dużo wolniej. Pójdziesz na wizytę i wszystko się wyjasni![]()
Muszę umówić się na wizytę do prowadzącego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję, to odpowiedź na pytanie, które chciałam zadaćnq tym etapie już się nie bada bety bo rośnie dużo wolniej. Pójdziesz na wizytę i wszystko się wyjasni![]()
Mam tak bardzo czesto. Wczoraj obudzilam sie o 4.00 i nie moglam juz usnacA tak wogole to w nocy budzę się o 2-3 godzinie i nie śpię do 6 a później do 14 mogę spać... też tak macie ? Jestem w tym momencie na urlopie. Nie wiem co będzie po powrocie do pracy. A i pytanie kiedy idziecie na L4 i w jakiej branży jesteście. Bo ja w handlowej i Man lżejsze stanowisko więc tak planuje do 1 kwietnia minimum.
mam szukać ten post teraz? pewnie go nie polubilam a zamierzam z wami zostać
![]()
Mi sie przesunela wizyta na jutro
ok, zapiszęMi sie przesunela wizyta na jutro![]()
po osiągnięciu wartości 6000 beta zwalnia. Ma prawo podwajać się chyba co 72 godziny i wszystko jest prawidłowoprzyszły wyniki i beta 35tys to chyba za mało…
23.02 21 660
27.03 36 000
Wizyta jutro….
ja narazie spie jak zabita. Ale pamiętam ten koszmar z poprzedniej ciąży. Nie spałam nocami. Odsypiałam w dzień. To było straszne. Ale na szczęście to było jakoś na dalszym etapie ciąży, także modliłam się aby do końcaA tak wogole to w nocy budzę się o 2-3 godzinie i nie śpię do 6 a później do 14 mogę spać... też tak macie ? Jestem w tym momencie na urlopie. Nie wiem co będzie po powrocie do pracy. A i pytanie kiedy idziecie na L4 i w jakiej branży jesteście. Bo ja w handlowej i Man lżejsze stanowisko więc tak planuje do 1 kwietnia minimum.