Cześć dziewczynki, w sobotę wyszedł mi wynik pozytywny, dzisiaj po becie 131 jestem już pewna!!
kiedy myślicie umówić się na pierwszą wizytę?? Już czy zaczekać jeszcze?? Wychodzi 3-4 tydzień
Buziaki!
Buziaki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja się umówiłam na pierwszą wizytę w 5+2. Będzie pęcherzyk, ale może być też zarodek. Żeby zobaczyć serduszko to najlepiej w połowie 6tc iść, jeśli miałaś regularne miesiączki.Cześć dziewczynki, w sobotę wyszedł mi wynik pozytywny, dzisiaj po becie 131 jestem już pewna!!kiedy myślicie umówić się na pierwszą wizytę?? Już czy zaczekać jeszcze?? Wychodzi 3-4 tydzień
Buziaki!
15dpo - 582 beta więc chyba też wporzadku rośnieJa 9dpo 12 11dpo 54 . Jutro wizyta u lekarza więc dziś też poszłam na betę zeby lekarz miał pewnosc gdyby nawet nie bylo nic widać, ciekawe co pokaże 15dpo, czekamyczekam na Twój wynik też
![]()
ja się nie spieszę, mam wizytę na 23.02Cześć dziewczynki, w sobotę wyszedł mi wynik pozytywny, dzisiaj po becie 131 jestem już pewna!!kiedy myślicie umówić się na pierwszą wizytę?? Już czy zaczekać jeszcze?? Wychodzi 3-4 tydzień
Buziaki!
ja się nie spieszę, mam wizytę na 23.02ale Ti miała być wizyta kontrolna więc może przełożę i tydzień do przodu
mam na 13.02Ja będę dzwonić myślę jutro i zobaczymy też co mi powiepodejrzewam że tak za tydzień półtorej mogę mieć wizytę, dam znać jutro
![]()