• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
będzie ciężko, ale jak już będą starsi będzie świetnie! Tak sobie tłumaczę haha :)

Swoją drogą zamierzasz kupować podwójny wózek?
nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki 🙂 jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek 🙂 a Ty?

nie, raczej nie. Myślę o dostawce, albo hamaku. Zaraz po porodzie pewnie się przeprowadzimy już do domu na "prowincje". Tam jest tak "piękna" droga, że raczej będę tylko kręcić się wokoło domu, a Miki po prosty gdzieś po podwórku będzie biegał. Jak wyjedziemy gdzieś na miasto to będę korzystać najwyższej z dostawki 🙂 jak będziemy gdzieś wychodzić z mężem to dla Mikołaja sprawimy jakiś jeździk, albo rowerek 🙂 a Ty?
ja wlasnie nie wiem. Przeraża mnie spacer z trójką dzieci. Przeraża mnie podwójny wózek. Chciałabym chyba normalny z dostawką ale obawiam się że dostawka zima to może być słaby pomysł :/

reklama
Nie wiem o co chodzi że zamknięty 🤣 ??? Czemu zamykacie wątek?
Czy tylko ja się czuje brzydka ? Wlosy wogole się kiedyś układają i make up się wogole nie trzyma... ech... I jak tu z ludźmi pracować...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry