• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
Beta na początku powinna się podwajać co 48 godzin. Jeśli przyrost jest większy to dobrze, jeśli mniejszy to do 66% również jest dobrze. Twój przyrost jest ZUPEŁNIE NORMALNY i wcale nie jest za wysoki.

Twój mieści się w normach. W internecie straszy że za wysoka beta może sugerowac zespół Downa... lepiej nie czytać tych głupot i się nie zamartwiać ://
nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił :)

nie no aż tak to nie ma co się kierować. Beta nie wskazuje na choroby genetyczne no dajmy spokój.. twój przyrost jest normalny!
I też nie ma co się kierować że ja mam termin 2 dni wcześniej. Terminy nam się wszystkim zapewne zmienią bo nie mamy USG w oczach i jak ktoś nie był na monitoringu owulacji to termin to na chybił trafił :)
Dokładnie. Termin zależy od długości cyklu, od terminu owulacji, od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia itp. Nie ma co się sugerować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry