AliceinWonderland
Fanka BB :)
To w środę razem wizytujemy!!! Trzymam mocno kciuki, żebyśmy nie zniosły jajka do tego czasuJa po ostatnich atrakcjach to zniose dea jajka na raz. W srode jade na usg przenatalne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To w środę razem wizytujemy!!! Trzymam mocno kciuki, żebyśmy nie zniosły jajka do tego czasuJa po ostatnich atrakcjach to zniose dea jajka na raz. W srode jade na usg przenatalne
Hej. U mnie wynik 1,6. Ryzyko wad 1:20000. USG robione 12+4. Mam nadzieję, że Twój dzidziuś okaże się zdrowy.Hej dziewczyny, to mój pierwszy post na tym forum![]()
Piszę by zapytać o Wasz wynik przezierności karkowej (NT).
Wczoraj miałam Usg kontrolne i wyszło mi NT=3.8, dzisiaj poszłam zrobić test Nipt.
Strasznie się stresuję, że dziecko ma wadę genetyczną...
Jestem w 11tyg + 2, rodzę i prowadzę ciążę w Holandii.
jaki jest czas oczekiwania na wynik w Holandii?Hej dziewczyny, to mój pierwszy post na tym forum![]()
Wczoraj miałam Usg kontrolne i wyszło mi NT=3.8, dzisiaj poszłam zrobić test Nipt.
Około 10 dni. W poniedziałek mam też wizytę w szpitalu na dokładniejsze badanie.jaki jest czas oczekiwania na wynik w Holandii?
Trzymam kciuki, aby maluch był zdrowy :-(
Hej!Hej dziewczyny, to mój pierwszy post na tym forum
u nas 1,6. Mam nadzieję że u ciebie będzie ok.Hej dziewczyny, to mój pierwszy post na tym forum