Kasia_Der
Fanka BB :)
I jej usypianie poszło?my dzisiaj też nie dawno wróciliśmy od pediatry, szczepiliśmy się i starszak miał bilans. Oboje padli po powrocie do domustarszak śpi do tej pory, czuję ciężką noc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jej usypianie poszło?my dzisiaj też nie dawno wróciliśmy od pediatry, szczepiliśmy się i starszak miał bilans. Oboje padli po powrocie do domustarszak śpi do tej pory, czuję ciężką noc
właśnie ez problemuI jej usypianie poszło?
U nas dzisiaj podobnieEkstra! A ja się zastanawiam czy jakaś pełnia dzisiaj czy inna cholera, młody całą noc boudzi się co godzinę, półtorej, a to znaczy, że z odkładaniem ja śpię po godzinie, 45 min i mam już dosyć tej nocy, tylko się wkurzam, jak ciągle się budzę
I jesteśmy na dużo przed regresem snu. Czy wtedy będzie budził się co 20 min? Strzelcie mi w łeb, proszę.
Pełna tarcza Księżyca ukaże się dokładnie w piątek o godzinie 22:29 polskiego czasu. Obserwacja wielkości i blasku Księżyca Bobrów możliwa będzie oczywiście pod warunkiem sprzyjającej pogody i bezchmurnego nieba.Ekstra! A ja się zastanawiam czy jakaś pełnia dzisiaj czy inna cholera, młody całą noc boudzi się co godzinę, półtorej, a to znaczy, że z odkładaniem ja śpię po godzinie, 45 min i mam już dosyć tej nocy, tylko się wkurzam, jak ciągle się budzę
I jesteśmy na dużo przed regresem snu. Czy wtedy będzie budził się co 20 min? Strzelcie mi w łeb, proszę.
to wszystko jeszcze przed nami . Starszak u nas dzisiaj zrobił pobudkę 5:40. Nie mogło się to inaczej skończyć wczoraj spał do 9 potem drzemka też długa .Pełna tarcza Księżyca ukaże się dokładnie w piątek o godzinie 22:29 polskiego czasu. Obserwacja wielkości i blasku Księżyca Bobrów możliwa będzie oczywiście pod warunkiem sprzyjającej pogody i bezchmurnego nieba.
![]()
Dokładnie, dzisiaj będzie impreza. Idę zaraz na spacer po ciastko, trzeba osłodzić sobie dzieńto wszystko jeszcze przed nami . Starszak u nas dzisiaj zrobił pobudkę 5:40. Nie mogło się to inaczej skończyć wczoraj spał do 9 potem drzemka też długa .
ja już zjadłam paczka z pistacją . Mam dzisiaj marny dzień, humor do baniDokładnie, dzisiaj będzie impreza. Idę zaraz na spacer po ciastko, trzeba osłodzić sobie dzień![]()
Śniadania też mlody nie dał mi zjeść i obudził się po 40 min drzemki. Ciastko potrzebne![]()
Dodana jesteś na prywatny wątek.Dokładnie, dzisiaj będzie impreza. Idę zaraz na spacer po ciastko, trzeba osłodzić sobie dzień
Śniadania też mlody nie dał mi zjeść i obudził się po 40 min drzemki. Ciastko potrzebne
Może potrzebna jest aktualizacja systemu czy coś - w sensie Ania kliknęła, ale realnie dostęp dostanę np jutro? Na razie nie wchodziDodana jesteś na prywatny wątek.