hemoglobina
Moderator
Może Cię to troszkę pocieszy… Przy wartości 13000 miałam już mniejszy przyrost i już wtedy beta urosła niecałe 65%, więc im większa wartość tym wolniej rośnie. Mam z tej ciąży syna.No to czekamy…![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może Cię to troszkę pocieszy… Przy wartości 13000 miałam już mniejszy przyrost i już wtedy beta urosła niecałe 65%, więc im większa wartość tym wolniej rośnie. Mam z tej ciąży syna.No to czekamy…![]()
ale na tym etapie to ona już będzie zwalniać, nie będzie takich przyrostów. I w sumie to już nie powinno się robić bety przy takich wartosciachNiestety beta nie wzrasta jak powinnaw pn 23 059 dziś tylko 32 200….
![]()
Kciuki zaciśnięte wierzę że będzie wszystko dobrzeNo to czekamy…![]()
No widzisz, a ja byłam u lekarza i ona mi kazała betę kontrolować…. Mam 2 dzieci, ale nigdy w poprzednich ciążach nie badałam bety, bo wtedy znałam datę poczęcia i szłam na USG w okolicach 6-7 tygodnia. Teraz z tej nieświadomości to zwariujęale na tym etapie to ona już będzie zwalniać, nie będzie takich przyrostów. I w sumie to już nie powinno się robić bety przy takich wartosciach
PodobnieJak się dzisiaj czujecie dziewczynki?
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku![]()
I na którą masz wizytę ????wizytujemy razem![]()
U mnie ból na środku podbrzusza, taki jak na okres - co jakiś czas. Czasem ciągnięcia jajników, sikam co chwilę i wysypało mi calutką twarz. No i jestem wykończona, chętnie poszłabym spać.Jak się dzisiaj czujecie dziewczynki?
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku![]()
Masakra z tym spaniemU mnie ból na środku podbrzusza, taki jak na okres - co jakiś czas. Czasem ciągnięcia jajników, sikam co chwilę i wysypało mi calutką twarz. No i jestem wykończona, chętnie poszłabym spać.