hemoglobina
Moderator
Dokładnie to samo u mnieMasakra z tym spaniemJak mój mąż krzyczał, że chce iść spać bo wstaje wcześnie do pracy a ja nie mogłam to teraz pierwsza śpię
Bezsenność minęła jak ręką odjął
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie to samo u mnieMasakra z tym spaniemJak mój mąż krzyczał, że chce iść spać bo wstaje wcześnie do pracy a ja nie mogłam to teraz pierwsza śpię
Bezsenność minęła jak ręką odjął
![]()
w sumie zastanawiam się po co kazała badać. Czy coś ja zaniepokoiło? Bo to dziwne że przy takich wartościach kazała badać. Ja w tej ciąży stwierdziłam że nie będę w ogóle badac, czekam na wizytę. Też nie znam daty owulacji, bo ten cykl miał być straconyNo widzisz, a ja byłam u lekarza i ona mi kazała betę kontrolować…. Mam 2 dzieci, ale nigdy w poprzednich ciążach nie badałam bety, bo wtedy znałam datę poczęcia i szłam na USG w okolicach 6-7 tygodnia. Teraz z tej nieświadomości to zwariuję![]()
u mnie nic się nie dzieje, jedynie piersi mnie bolą i to tyleJak się dzisiaj czujecie dziewczynki?
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku![]()
na 15 ale chętnie poszła bym już dziśI na którą masz wizytę ????
Trzymam Kciuki za Was
a Ty na którą?I na którą masz wizytę ????
Trzymam Kciuki za Was
Ja mam jeszcze w piątek zapisana ale chyba wolę we wtorek do innego lekarza bo moja gin u której już byłam dwa razy wraca 15.03na 15 ale chętnie poszła bym już dziś![]()
Ja mam jeszcze w piątek zapisana ale chyba wolę we wtorek do innego lekarza bo moja gin u której już byłam dwa razy wraca 15.03na 15 ale chętnie poszła bym już dziś![]()
to szybciutko, mój gin przyjmuje w większości popołudniu bo rano pracuje w szpitalu. To trzymam kciuki i czekam na wieściJa 8:00
Biorę wizyty u gin lub stomatologa najszybciej jak się da żeby mieć jak najwcześniej z głowy a nie siedzieć i myśleć ale wiem że nie zawsze się tak da![]()
Masz już jakieś USG za sobą ?? Kiedy masz TP ?a Ty na którą?