Magdalena09
Fanka BB :)
ja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udałyRozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze musze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udałyRozumiem. Przed chwila smazylam nalesniki bo czulam, ze musze![]()
Też mam ochotę na kopytka, ale nie chce mi się ich robićja robiłam kopytka i oczywiście musiałam sprawdzić czy się udały![]()
ja zrobiłam przelew koleżankę bo mi smaka narobiła a akurat miałam ugotowane ziemniaki z wczorajTeż mam ochotę na kopytka, ale nie chce mi się ich robić![]()
to ja mam bardzo podobnieU mnie jeden dzień ogromny głód, kolejnego dnia zero głodu. Dzisiaj jest dzień głodu.
Magdalena jesteś już po wizycie ? Jak się macie ?na 15 ale chętnie poszła bym już dziś![]()