Magdalena09
Fanka BB :)
Kochana ja mam wizytę dopiero 13.02Magdalena jesteś już po wizycie ? Jak się macie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja mam wizytę dopiero 13.02Magdalena jesteś już po wizycie ? Jak się macie ?
Aaaa Dobra, sorrki coś mi się wydawało że Ty dzis , ale jednak nie bo po przecież pisałyśmy, że mamy razem w najbliższy wtorekna 15 ale chętnie poszła bym już dziś![]()
Mogę zrobić. Napiszcie mi wszystkie kiedy macie terminy wizytKochana ja mam wizytę dopiero 13.02a Ty już miałaś wizytę? Może zrobimy listę z wizytami na pierwszej stronie żebyśmy mogły trzymać kciuki? @hemoglobina co Ty na to?
Ja idę jutroAaaa Dobra, sorrki coś mi się wydawało że Ty dzis , ale jednak nie bo po przecież pisałyśmy, że mamy razem w najbliższy wtorek![]()
Mogę zrobić. Napiszcie mi wszystkie kiedy macie terminy wizyt![]()
Ja ide jutro do poloznej. Ona wyznaczy mi dopiero termin USG, mysle, ze w przyszlym tygodniu. Dam znac, jak bede miala dateMogę zrobić. Napiszcie mi wszystkie kiedy macie terminy wizyt![]()
no właśnie też tak kojarzyłamAaaa Dobra, sorrki coś mi się wydawało że Ty dzis , ale jednak nie bo po przecież pisałyśmy, że mamy razem w najbliższy wtorek![]()
13.02Mogę zrobić. Napiszcie mi wszystkie kiedy macie terminy wizyt![]()